Vurdering af ejendomme

Vi er specialister med erfaring og dyb indsigt i markedet
Vores erfaring og lokalkendskab sikrer, at den aktuelle pris altid er den rigtige vurdering og pris.

Vi foretager vurderinger:

  • ved salg
  • af erhvervsejendomme
  • af investeringsejendomme
  • af andelsboligforeninger
  • af erhvervslejemål
  • af nødlidende ejendomme

CPH Erhverv foretager også internationale vurderinger. Vi udarbejder naturligvis også syn & skøn-rapporter og kommerciel due diligence.

I relation til udarbejdelse af regnskaber, ajourføring af virksomhedens aktiver, genererationsskifte, Sale & Lease Back, skattefastsættelse og tvangsauktion, er det relevant at lade os udarbejde en ekstern ejendomsvurdering.

Vores uvildige rapporter giver alle aktører fra revisorer og advokater, til banker og realkreditinstitutter det nødvendige indblik i alle forhold med betydning for ejendommens værdi.

Hvorfor vælge CPH Erhverv?

Som specialiserede erhvervsmæglere tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. Vi driver en virksomhed i øjenhøjde og med fokus på at skabe værdi for vores kunder. Virksomheden er ejet og drevet af Klaus Hougaard Christensen og Lars Westall, og de to ligeværdige partnere har tilsammen over 40 års erfaring fra ejendomsbranchen.

Ønsker du at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde inden for vurdering af ejendomme, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

CPH Erhverv er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.