Udlejning af erhvervsejendomme

Vi er specialister med erfaring og dyb indsigt i lejemarkedet
Ønsker du at finde en lejer til din erhvervsejendom formidler vi kontakten, viser ejendommen frem for interesserede og garanterer i sidste ende din virksomhed en god lejekontrakt.

Hvad enten det drejer sig om kontorlokaler, butikslokaler eller andre erhvervslejemål, sikrer vores vidtgående netværk, brede berøringsflade med lejemarkedet samt vores lejerkartotek, at vi hurtigt kan finde potentielle lejere til din ejendom.

Som partnerdrevet virksomhed er der altid minimum én partner med i processen og sagens løsning, således at der opnås størst mulig værdioptimering i udlejningen til glæde for ejendommens ejer.

Med CPH Erhvervs rådgivning er du sikret de bedst mulige kort på hånden med din udlejning.

Markedsføring skal bære præg af kvalitet, ordentlighed og professionalisme
I tæt dialog med udlejer, lægger vi en plan for løsningen af den konkrete udlejningsopgave. Markedsføring af sagerne sker altid i samråd med kunden, og vi tror på digital markedsføring og at være synlige på de større gængse websites og platforme samt fysiske skilte på ejendommene.

Vi tror på vigtigheden af, at markedsføringsmaterialet bærer præg af kvalitet, ordentlighed og professionalisme. Uanset om det er et fysisk produkt eller en digital præsentation på websites og sociale medier.

Søger din virksomhed et erhvervslejemål i Storkøbenhavn?
I CPH Erhverv står vi klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige lokaler til dig og din virksomhed. Vores erfarne team tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete ønsker, behov og økonomiske forudsætninger og udvælger derefter de bedst matchende muligheder på markedet, som præsenteres for jer.

Vores omfattende netværk og kartotek giver særdeles gode muligheder for at finde og præsentere de bedste erhvervslejemål for jeres virksomhed.

Med CPH Erhverv i ryggen kommer din virksomhed nemt og sikkert til sit nye lejemål på attraktive adresse i København og Storkøbenhavn.

Hvorfor vælge CPH Erhverv?

Som specialiserede erhvervsmæglere tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. Vi driver en virksomhed i øjenhøjde og med fokus på at skabe værdi for vores kunder. Virksomheden er ejet og drevet af Klaus Hougaard Christensen og Lars Westall, og de to ligeværdige partnere har tilsammen over 40 års erfaring fra ejendomsbranchen med stærke referencer på kontorudlejninger og butiksudlejninger.

Ønsker du at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde inden for udlejning og leje af ejendomme, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

CPH Erhverv er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.