Specialister med mere end 40 års erfaring

CPH Erhverv er din erhvervsmægler med speciale i ejendomme lokaliseret på attraktive adresser i København og brokvarterene, Nordhavnen og Sydhavnen, Hellerup, Tuborg Nord, Kongens Lyngby, Ørestad samt det øvrige Storkøbenhavn.

Erhvervsmæglere med stærke referencer
Virksomheden er ejet og drevet af Klaus Hougaard Christensen og Lars Westall, og de to ligeværdige partnere har tilsammen over 40 års erfaring fra ejendomsbranchen. Vi har stærke referencer på kontorudlejninger og butiksudlejninger i København og Storkøbenhavn.

Vi har desuden et indgående kendskab til udlejning af multibrugerejendomme med fælles faciliteter, som det seneste årti har vundet større og større andel af kontorudlejningsmarkedet i Storkøbenhavn.

Udover de to partnere omfatter virksomheden Magnus Pedersen, ejendomsmægler og Cecilie Beltoft Nielsen, grafiker og markedsføringskoordinator.

Ejendomsmarkedet er blevet professionaliseret
Ejendomsmarkedet er de senere år blevet markant mere professionelt med øget interesse for at investere i fast ejendom og med et stigende antal investorer fra udlandet. Det stiller høje krav til erhvervsmægleren, der skal rådgive og udleje lokaler med fokus på, at ejendommen bliver fremtidssikret og værdioptimeret.

Ved kontraktforhandlinger skal erhvervsmægleren kunne matche de rådgivere, der typisk repræsenterer de kommende lejere og investorer. Det stiller store krav til mægleren om både erfaring og dyb indsigt i markedet. CPH Erhverv er netop kendetegnede ved at have disse efterspurgte kompetencer, indsigt og erfaring.

Vi kan varetage alle opgaver i forbindelse med salg, udlejning og rådgivning
Fra vores kontor centralt på Strandvejen i Hellerup tilbyder vores partnerbaseret virksomhed og højt specialiserede erhvervsmæglere at varetage alle opgaver i forbindelse med salg, udlejning og anden rådgivning af erhvervsejendomme og boligudlejningsejendomme.

Vores netværk er opbygget over vores mangeårige virke i ejendomsbranchen og omfatter pensionskasser, professionelle ejendomsaktører, danske og udenlandske fondsselskaber samt anerkendte økonomiske og juridiske rådgiverhuse.

Hvorfor vælge CPH Erhverv?

Som specialiseret erhvervsmæglere tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. Vi driver en virksomhed i øjenhøjde og med fokus på at skabe værdi for vores kunder.

I CPH Erhverv er altid minimum én partner med i processen og løsningen, således at der opnås størst mulig værdioptimering i udlejningen eller salget til glæde for ejendomsejeren.

I tæt dialog med vores kunder lægger vi en plan for løsningen af den konkrete opgave. Markedsføring af sagerne sker altid i samråd med kunden, og vi tror på digital markedsføring og at være synlige på de større gængse websites og platforme samt fysiske skilte på ejendommene.

Vi tror på vigtigheden af, at markedsføringsmaterialet bærer præg af kvalitet, ordentlighed og professionalisme. Uanset om det er et fysisk prospekt eller en digital præsentation på websites eller sociale medier.

Ønsker du at høre mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

CPH Erhverv er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Du kan læse mere om os ved at hente vores brochure.