Multibrugerejendomme

Kontorhuse med en række fælles faciliteter og services
I Storkøbenhavn har der gennem det seneste årti været større og større efterspørgsel efter kontorhuse med en række fælles faciliteter og services, også kaldet Multibrugerejendomme.

Begrebet omfatter alt fra fælles kantine, bemandede receptioner, konference- og mødecentre, kaffebarer, lounges, fitnesscenter, telefon-, pakke- og posthåndtering til butikskoncepter med frisører, fysioterapi-behandling og andre services, der er attraktive for virksomhedernes ansatte.

Selv hos større virksomheder, der tidligere sværgede til sit eget selvstændige kontordomicil, har vi set en bevægelse og efterspørgsel i retning af at leje sig ind i multibrugerejendomme. Kendetegnede ved disse ejendomme er, at virksomheden kan koncentrere sig om sin kerneforretning, idet alle andre ydelser omkring ejendomsdriften og de daglige services bliver håndteret af professionelle aktører.

Vi har rådgivet mange ejendomsejere i forbindelse med skabelsen af disse multibrugerejendomme, ligesom vi med stor succes har hjulpet mange ejendomsejerne med at udleje kontorlejemålene i disse ejendomme.

Hvorfor vælge CPH Erhverv?

Som specialiserede erhvervsmæglere tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. Vi driver en virksomhed i øjenhøjde og med fokus på at skabe værdi for vores kunder. Virksomheden er ejet og drevet af Klaus Hougaard Christensen og Lars Westall, og de to ligeværdige partnere har tilsammen over 40 års erfaring fra ejendomsbranchen.

Ønsker du at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde inden for multibrugerejendomme, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

CPH Erhverv er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.