Salg af erhvervsejendomme

Vi behandler dit salg med største ekspertise
Når du sælger din erhvervs- eller udlejningsejendom gennem CPH Erhverv, sikres du en kompetent og professionel håndtering af din handel.

Som partnerdrevet virksomhed tilbyder vi dig en kompetence og mangeårig erfaring, der sikrer at man som ejendomsejer opnår tryghed, værdioptimering og en resultatorienteret løsning af sagen. Den rigtige løsning medfører, at ejendommen som investeringsobjekt giver størst muligt afkast på både kort og lang sigt.

Individuel plan
Når du sælger din ejendom gennem CPH Erhverv udarbejdes en individuel handleplan, der sikrer at netop dit salg behandles med største ekspertise.

Markedsføring
I samarbejde med sælger udarbejder vi en skræddersyet markedsføringsplan, der sikrer eksponering i de relevante medier.

Lokalkendskab
Vores store markedskendskab medfører, at prissætningen af ejendommen altid tager hensyn til alle tænkelige forhold. Vores effektive køberkartotek og store netværk sikrer hurtig kontakt med potentielle købere af ejendommen.

Vores netværk er opbygget over vores mangeårige virke i ejendomsbranchen og omfatter pensionskasser, professionelle ejendomsaktører, danske og udenlandske fondsselskaber samt anerkendte økonomiske og juridiske rådgiverhuse.

Ejendomsmarkedet er blevet professionaliseret

Ejendomsmarkedet er de senere år blevet markant mere professionelt med øget interesse for at investere i fast ejendom og med et stigende antal investorer fra udlandet. Det stiller høje krav til erhvervsmægleren, der skal rådgive og udleje lokaler med fokus på, at ejendommen bliver fremtidssikret og værdioptimeret.

Uanset om du ønsker at investere i en erhvervsejendom eller flytte din virksomheds fysiske placering, har køb af ejendom altid stor betydning for din virksomheds samlede økonomi.

Investering i erhvervsejendomme forudsætter en grundig analyse af afkast i forhold til risiko. På baggrund af en sådan vurdering hjælper vi med at finde den bedst mulige investering.

Vores medarbejderes kendskab til ejendomsmarkedet i Storkøbenhavn optimerer din sikkerhed i processen. Ofte er det hensigtsmæssigt at sammensætte investeringen til én portefølje, der samlet set passer virksomhedens ønsker og muligheder.

Ønsker din virksomhed en overvågning af markedet med henblik på optimering af investeringsmuligheder og investeringstidspunktet, tilbyder vi naturligvis også dette.

Hvorfor vælge CPH Erhverv?

Som specialiserede erhvervsmæglere tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. Vi driver en virksomhed i øjenhøjde og med fokus på at skabe værdi for vores kunder. Virksomheden er ejet og drevet af Klaus Hougaard Christensen og Lars Westall, og de to ligeværdige partnere har tilsammen over 40 års erfaring fra ejendomsbranchen.

Ønsker du at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde inden for køb og salg af ejendomme, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

CPH Erhverv er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.