Ejendomsrådgivning

Vi tilbyder rådgivning ved køb, salg, leje og udlejning af erhvervsejendomme.
Your search results

Ejendomsrådgivning

Uanset hvilket behov din virksomhed har, står vores kompetente og erfarne team klar til at hjælpe din virksomhed til at træffe de rigtige økonomiske dispositioner.

Vi rådgiver i såvel enkeltsager som i gennem længere forløb. Vi rådgiver blandt andet ved uenighed om fastsættelse af leje og værdifastsættelse af ejendomsporteføljer mm.

Med udgangspunkt i solid erfaring i transaktioner fra såvel køb som salg, inddrager vi vores indgående kendskab til markedet, og opnår på denne baggrund de bedst mulige resultater for vores kunder.

CPH Erhverv monitorerer konstant markedet og med udgangspunkt i din virksomheds situation og ønsker om porteføljeudvikling, analyserer vi mulighederne for at optimere på de parametre som din virksomhed prioriterer.

Når CPH Erhverv rådgiver om ejendomsporteføljer, sikres du at alle aktiver prioriteres korrekt i forhold til hinanden, og at din virksomhed altid sikres det højest mulige afkast og den mindst mulige risiko.


Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. 

Ejendomsrådgivning for Erhvervsejendomme

CPH Erhverv er din erhvervsmægler med speciale i ejendomme lokaliseret på attraktive adresser i København og brokvarterene, Nord- og Sydhavnen, Hellerup, Tuborg Nord, Kongens Lyngby, Ørestad samt det øvrige Storkøbenhavn. 

Fra vores kontor i Frederiksgade, tilbyder vores partnerbaseret virksomhed og højt specialiserede erhvervsmæglere med mere end 20 års erfaring at varetage alle opgaver i forbindelse med salg, udlejning og anden rådgivning af erhvervs- og boligudlejningsejendomme.

Vores netværk er opbygget over vores mangeårige virke i ejendomsbranchen og omfatter pensionskasser, professionelle ejendomsaktører, danske og udenlandske fondsselskaber samt anerkendte økonomiske og juridiske rådgiverhuse.

Som specialiseret erhvervsmægler tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. 

Ønsker du at høre mere om os, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og ejendomsrådgivning.

CPH Erhverv er naturligvis  medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Sammenlign ejendomme