Ejendomsrådgivning

Vi tilbyder rådgivning inden for køb, salg, leje og udlejning af erhvervsejendomme

Uanset om din virksomhed ønsker at købe, sælge, leje eller udleje ejendomme, står vores kompetente og erfarne team klar til at hjælpe din virksomhed til at træffe de rigtige økonomiske dispositioner.

Fra vores kontor centralt på Strandvejen i Hellerup, tilbyder vores partnerbaseret virksomhed med højtspecialiserede erhvervsmæglere at varetage alle opgaver i forbindelse med salg, udlejning og anden rådgivning af erhvervs- og boligudlejningsejendomme.

Vi rådgiver i såvel enkeltsager som gennem længere forløb. Vi rådgiver blandt andet om fastsættelse af leje og værdifastsættelse af ejendomsporteføljer m.m.

Med udgangspunkt i solid erfaring med transaktioner fra såvel køb som salg, inddrager vi vores indgående kendskab til markedet og opnår på denne baggrund de bedst mulige resultater for vores kunder.

Vi monitorerer konstant markedet og med udgangspunkt i din virksomheds situation og ønsker om porteføljeudvikling, analyserer vi mulighederne for at optimere på de parametre som din virksomhed prioriterer.

Når CPH Erhverv rådgiver om ejendomsporteføljer, sikres du at alle aktiver prioriteres korrekt i forhold til hinanden, og at din virksomhed altid sikres det højest mulige afkast og den mindst mulige risiko.

Sale and Lease back af erhvervsejendomme

For virksomheder, der ønsker at frigive kapital bundet i erhvervsejendom, er Sale and Lease back en overvejelse værd.

Fordelene ved Sale and Lease back er bl.a.:

  • at reducere udgifterne til vedligehold af ejendommen
  • retten til brug af ejendommen fortsættes uforandret
  • virksomhedens nøgletal giver et mere reelt billede af virksomhedens økonomi
  • leje- og leasingafgift giver fuldt skattefradrag

CPH Erhverv tilbyder uvildig rådgivning og formidler også gerne kontakt til professionelle ejendomsinvestorer med henblik på udarbejdelse af en langsigtet lejeaftale.

Hvorfor vælge CPH Erhverv?

Som specialiserede erhvervsmæglere tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. Vi driver en virksomhed i øjenhøjde og med fokus på at skabe værdi for vores kunder. Virksomheden er ejet og drevet af Klaus Hougaard Christensen og Lars Westall, og de to ligeværdige partnere har tilsammen over 40 års erfaring fra ejendomsbranchen.

Ønsker du at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde inden for ejendomsrådgivning, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

CPH Erhverv er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.