Salg- og Udlejning

Når du sælger din erhvervs- eller udlejningsejendom gennem CPH Erhverv, sikres du en kompetent og professionel håndtering af din handel.
Your search results

Salg og udlejning

Salg

Som partnerdrevet virksomhed tilbydes kunden en kompetence og mangeårig erfaring, der sikrer at man som ejendomsejer opnår tryghed, værdioptimering og resultatorienteret løsning af sagen. Den rigtige løsning medfører at ejendommen som investeringsobjekt giver størst muligt afkast på kort og lang sigt.

Individuel plan
Når du sælger gennem CPH Erhverv udarbejdes en individuel handleplan, der sikrer at netop dit salg behandles med største ekspertise. 

Markedsføring
I samarbejde med sælger udarbejder CPH Erhverv en skræddersyet markedsføringsplan, der sikrer eksponering i relevante medier.

Lokalkendskab
CPH Erhvervs store markedskendskab medfører, at prissætningen af ejendommen altid tager hensyn til alle tænkelige forhold og vores effektive køberkartotek og store netværk sikrer hurtig kontakt med potentielle købere.

 

Udlejning

Ønsker du at finder en lejer til din erhvervsejendom, formidler CPH Erhverv kontakten, viser ejendommen frem for interesserede og garanterer i sidste ende din virksomhed en god lejekontrakt.

Hvad enten det drejer sig om kontor-, butikslokaler eller andre erhvervslejemål, sikrer vores vidtgående netværk, brede berøringsflade med lejemarkedet samt vores lejerkartotek for, at vi hurtigt kan finde potentielle lejere til ejendommen.

Som partnerdrevet virksomhed er altid minimum én partner med i processen og sagens løsning, således at der opnås størst mulig værdioptimering i udlejningen til glæde for ejendomsejer. 

I tæt dialog med udlejer lægger vi en plan for løsningen af den konkrete udlejningsopgave.

Med CPH Erhvervs udlejningsrådgivning er du sikret de bedst mulige kort på hånden.


Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. 

Salg og udlejning af Erhvervsejendomme

CPH Erhverv er din erhvervsmægler med speciale i ejendomme lokaliseret på attraktive adresser i København og brokvarterene, Nord- og Sydhavnen, Hellerup, Tuborg Nord, Kongens Lyngby, Ørestad samt det øvrige Storkøbenhavn. 

Fra vores kontor i Frederiksgade, tilbyder vores partnerbaseret virksomhed og højt specialiserede erhvervsmæglere med mere end 20 års erfaring at varetage alle opgaver i forbindelse med salg og udlejning samt anden rådgivning af erhvervs- og boligudlejningsejendomme.

Vores netværk er opbygget over vores mangeårige virke i ejendomsbranchen og omfatter pensionskasser, professionelle ejendomsaktører, danske og udenlandske fondsselskaber samt anerkendte økonomiske og juridiske rådgiverhuse.

Som specialiseret erhvervsmægler tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. 

Ønsker du at høre mere om os, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring salg og udlejning af Erhvervsejendomme.

CPH Erhverv er naturligvis  medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Sammenlign ejendomme