Køb og Leje

Vores markedskendskab sikrer din virksomhed optimal rådgivning, hvad enten du ønsker at købe eller leje nye erhvervslokaler.
Your search results

Køb og Leje

Køb

Uanset om du søger at investere i en erhvervsejendom, eller at flytte din virksomheds fysiske placering fra et sted til andet, har køb af ejendom altid stor betydning for din virksomheds samlede økonomi.

Investering i erhvervsejendomme forudsætter en grundig analyse af afkast i forhold til risiko.

På baggrund af en sådan vurdering hjælper CPH Erhverv med at finde den bedst mulige investering.

Vores kendskab til og mange kontakter i Storkøbenhavn optimerer din sikkerhed i processen.

Vores medarbejdere har stor viden om ejendomsmarkedet i Storkøbenhavn.

Ofte er det hensigtsmæssigt at sammensætte investeringen til én portefølje der samlet set passer virksomhedens ønsker og muligheder. CPH Erhvervs kompetente rådgivere står klar.

Ønsker virksomheden en overvågning af markedet med henblik på optimering af investeringsmuligheder og -tidspunktet, tilbyder CPH Erhverv naturligvis også dette.

 

Leje

Søger din virksomhed et erhvervslejemål i Storkøbenhavn hjælper CPH Erhverv med at finde de helt rigtige lokaler til din virksomhed.

Vores erfarne team tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete ønsker, behov og økonomiske forudsætninger og udvælger derefter de bedst matchende muligheder på markedet som præsenteres for jer. 

Vores omfattende netværk og kartotek giver særdeles gode muligheder for at finde og præsentere de bedste erhvervslejemål for jeres virksomhed. 

Med CPH Erhverv i ryggen kommer din virksomhed nemt og sikkert til sit nye lejemål på attraktive adresser i Storkøbenhavn.

 

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. 

Køb og leje af Erhvervsejedomme

CPH Erhverv er din erhvervsmægler med speciale i ejendomme lokaliseret på attraktive adresser i København og brokvarterene, Nord- og Sydhavnen, Hellerup, Tuborg Nord, Kongens Lyngby, Ørestad samt det øvrige Storkøbenhavn. 

Fra vores kontor i Frederiksgade, tilbyder vores partnerbaseret virksomhed og højt specialiserede erhvervsmæglere med mere end 20 års erfaring at varetage alle opgaver i forbindelse med salg, udlejning og anden rådgivning af erhvervs- og boligudlejningsejendomme. Vi er specialister i køb og leje af  erhvervsejendomme.

Vores netværk er opbygget over vores mangeårige virke i ejendomsbranchen og omfatter pensionskasser, professionelle ejendomsaktører, danske og udenlandske fondsselskaber samt anerkendte økonomiske og juridiske rådgiverhuse.

Som specialiseret erhvervsmægler tilbyder vi et højt professionelt niveau, forankret i at være værdiskabende, ordentlige og passionerede til glæde for vores kunder. 

Ønsker du at høre mere om os, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring køb og leje af erhvervsejendomme.

CPH Erhverv er naturligvis  medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Sammenlign ejendomme