En del af woods

Kontor, Multibrugerejendom
Telefonvej 8d, 2. th.
2860 Søborg
Areal: 743 m2
Årlig leje: 1.075 pr. m2
Driftsomkostninger: 142 kr. pr. m2
Energimærke: Under udarbejdelse

743 m² nyrenoveret og moderne kontor i tidligere telefonfabrik - centralt i Søborg

Telefonvej 8d ligger centralt i Søborg lige ude for Hovedstaden. Området er efterspurgt grundet sin nemme tilgængelighed og nærheden til city.

Med en placering uden for København undgår du den tunge trafik ind igennem byen. Der er få minutters kørsel til Gladsaxe Ringvej med videre forbindelse til Hillerødmotorvejen, Herlev Ringvej og Mortorring 3.

Bilen kommer du nemt af med – der er masser af gratis parkeringspladser lige foran ejendommen.

Hovedstadens letbane ruller ud på sin første tur i 2025. Den kører på en strækning mellem Lyngby og Ishøj, og der vil være ca. 450-500 meter fra ejendommen til de to nærmeste letbanestationer.

Lyst og moderne kontor med industrielle detaljer og nordiske indretningsgreb

Vi ved, der er mange hensyn at tage, når man sætter de fysiske rammer for sin virksomhed – indeklima, akustik og nem tilgængelighed er blot nogle af dem. I den tidligere telefonfabrik har vi gennem en omfattende renovering skabt moderne og behagelige arbejdsomgivelser, med omtanke for dig, din virksomhed og verden omkring.

Den gamle fabrik renoveres fra A til Z. Hvor der før var cellekontorer og skillevægge, skabes der lyse og åbne kontormiljøer med plads til fleksibel indretning.

  • Industrigulve, spirorør og synlige installationer
  • Stilren og moderne nordisk indretning
  • Specialfremstillede tekøkkener, mødelokaler og “sit-down” områder
  • Ventilation, køl og ny grundbelysning
  • Behageligt arbejdsmiljø og optimeret indeklima
  • 44 m² depotrum medfølger
En del af woods office brand – et sted du kan vokse

Woods er for dig, der drømmer om at vokse. Om du driver en etableret virksomhed eller en start-up, får du som lejer hos woods den bedste grobund for at vokse med din forretning.

Alle virksomheder i woods får glæde af en bred palette af services, som kan variere ud fra hvilken destination du bor i. Ens for alle er, at vi har gjort os umage med at skabe rum, der giver den bedste grobund for ro og fokus i jeres arbejdsdag.

I woods har vi taget stilling – ikke kun til vores lejere men til verden omkring. Alle vores faciliteter og services er skabt ud fra ambitionen om at gøre en bæredygtig forskel og tage ansvar, og sammen blive bedre, grønnere og mere inkluderende.

Lignende ejendomme

Charmerende detaljer
Løvstræde 8 - København K - Kontorlejemål
Kontor
Løvstræde 8, 2. sal
1152 København K
148 m2
Årlig leje kr. 1.600 pr. m2
Velegnet til klinik
Falkoner Allé 7 - Frederiksberg - Kontorlejemål
Kontor
Falkoner Allé 7, 1. sal
2000 Frederiksberg
335 m2
Årlig leje kr. 1.650 pr. m2
Menu