Lige ved Kongens Have

Kontor
Sjæleboderne 4, 1. sal
1122 København K
Areal: 353 m2
Årlig leje: 2.100 pr. m2
Driftsomkostninger: 469 kr. pr. m2
Energimærke: C  353 m² gennemgribende istandsatte kontorer i stilfuld og eksponeret kontorejendom med adgang til fælles kantine

  Markant eksponeret ejendom med et væld af detaljer og en beliggenhed i særklasse

  Møntergården, som ejendommen også er kendt under, er opført i 1916 som et firlænget ejendomskompleks, der løber fra Gothersgade ned ad Sjæleboderne, Vognmagergade og Møntergade. Ejendommen er tegnet af arkitekt H.P. Jacobsen og opført til Grosserer A.C. Illum.

  Ejendommen huser i dag mange typer af virksomheder, hvor bl.a. det over 125 år gamle dagbladet Børsen har sit hovedkontor.

  I det 13.632 m² store ejendomskompleks, er også plads til advokatvirksomheder, private fonde samt øvrige konsulentvirksomheder.

  I ejendommens stueetage finder man den anmelderroste a la carte Restaurant Møntergade, som også driver ejendommens fælles kantine, og skobutikken Notabene.

  Ejendommens indgangsparti er særdeles præsentabelt, hvor kunder og medarbejdere bliver mødt af en smuk trappeopgang, hvor der også er elevator.

  Lyse højloftede kontorer som bliver gennemgribende renoveret

  Lejemålet er beliggende på 1. sal og er samlet på 353 m² beliggende i ét plan og strækker sig langs Sjæleboderne. Lejemålet er indrettet som storrumskontor, hvor der tillige er indrettet med tre møderum i varierende størrelse.

  Lejemålet har en høj udnyttelse af kvadratmeterne, idet der alene bruges 16 m² pr. arbejdsplads.

  Lejemålet har et markant lysindfald fra de mere end 2 meter høje vinduer, der sikrer samtlige arbejdspladser et behageligt dagslys.

  Lejemålet gennemgår p.t. en gennemgribende istandsættelse herunder etablering af ventilation og køl, nye lamelparket trægulve i eg, opsætning af radiator skjuler, renovering af toiletkernen, samt nyt snedker køkken i egetræsfiner.

  Mødefaciliteterne etableres som en kombination af fast gipsvæg og vægge i egefiner med glasudskæring.

  Lejer i ejendommen har adgang til fælles kantine, som er beliggende i ejendommens stueetage og er drevet af folkene, der tillige driver Restaurant Møntergade.

  Lignende ejendomme

  Attraktivt kontorlejemål
  Søborg Tower, Gyngemose Parkvej 50, Søborg
  Kontor, Udlejning
  Gyngemose Parkvej 50, St. Mf.
  2860 Søborg
  142 m2
  Årlig leje kr. 1.200 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  849 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  420 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2