Lige ved KB Hallen

Butik
Peter Bangs Vej 139
2000 Frederiksberg
Areal: 128 m2
Årlig leje: 1192 pr. m2
Energimærke: C  God eksponering på Peter Bangs Vej lige ved KB hallen

  OBS: indfasningsleje på første års leje.

  Rummeligt detail lejemål på Peter Bangs Vej lige ved KB hallen. Lejemålet er godt beliggende og har en god eksponering med de tre store vinduespartier, som giver lejemålet et godt lysindfald.

  Lejemålet er opdelt i to niveauer fordelt på 128 m2, som er oplagt at udnytte til detailbutik, specialforretning, showroom eller klinik. Der er også mulighed for at kunne lave/servere kold eller lun mad, som ikke kræver udsugning for klargøring.
  Bagtil er der et toilet og et baglokale ud mod gården, hvor der vil blive lavet et tekøkken, hvor der ligeledes er mulighed for en mindre spiseplads.

  Området ved KB hallen består af mange special forretninger bl.a.; slagter Lund, Frederiksberg Kunsthandel, KetcherXperten, Homemate og Beckers Farvecenter.

  Det er nemt at ankomme til lejemålet via offentligt transport, da KB hallen station blot er 250 meter derfra, samt der nærmeste busstoppested finder man lige udenfor døren. Det er ligeledes nemt at ankomme til i bil, da der er god mulighed for at finde en parkeringsplads langs vejen.

  Lignende ejendomme

  Tæt på Søerne og Nørrebrogade
  Ravnsborg Tværgade 7, København N
  Butik, Kontor
  Ravnsborg Tværgade 7, st. tv.
  2200 København N
  60 m2
  Årlig leje kr. 3.000 pr. m2
  Udlejet til Statement Copenhagen m.fl.
  Østerbrogade 80
  Butik
  Østerbrogade 80
  2100 København Ø
  367 m2
  Udlejet til Madklubben
  Stormgade 35
  Butik
  Stormgade 35, St.
  1555 København V
  672 m2