Råt og højloftet kontor

Kontor
Olivia Hansens Gade 3, 3. sal
1799 København V
Areal: 653 m2
Årlig leje: 1.722 pr. m2
Driftsomkostninger: 441 kr. pr. m2
Energimærke: A  Råt og højloftet kontorlejemål i Carlsberg Byen

  Nyopført kontorejendom hjertet af Carlsberg Byen

  Ejendommen ligger i hjertet af Carlsberg Byen med imponerende udsigt til Bryggernes Plads og J. C. Jacobsens Gade.

  Carlsberg Byen er på rekordtid blevet en attraktiv bydel med boliger, kontorer, uddannelsesinstitutioner, butikker og restauranter.

  Carlsberg Byen har sin egen S-togsstation og ligger tillige i gåafstand til metrostation. Frederiksberg Have og Søndermarken med Zoologisk Have ligger tillige i kort gåafstand fra bydelen og dette kontorlejemål.

  Mange store internationale og danske selskaber og konsulenthuse har valgt at lægge sit danske hovedkontor i Carlsberg Byen, hvor bl.a. kan nævne Carlsberg Group, VISMA, Excenture, Boston Consulting Group, Arkitema Architect, Cepteo, Estée Lauder, teleselskabet 3, AWS, Husen Advokater og mange flere.

  Carlsberg Byen har formået at bibeholde og restaurere gamle historiske bygninger i samspil med markante nye kontorbygninger og boliger med spændende og varierende arkitektur, herunder med flere højhuse.

  De gamle haver og parker samt byrum og torve er med til at gøre Carlsberg Byen et unik og efterspurgt område, når moderne virksomheder søger efter nyt kontorlejemål.

  Råt og højloftet kontor med køl- og ventilation

  Lejemålet fremtræder særdeles attraktivt og imødekommende med sit minimalistiske udtryk med rå betonvægge, troldtekt lofter, PU-gulve og store vinduespartier.

  Lysindfaldet er massivt og indeklimaet i top, som følge af de højloftede lokaler og den indbyggende køl- og ventilation. Fra lejemålet er der en imponerende udsigt over Bryggernes Plads og de omkringliggende bygninger.

  Lejemålets åbne spiseområde med tekøkken ligger ind mod gården, mens alle arbejdspladser er placeret i åbent kontormiljø langs facaderne.

  To gode mødelokaler er placeret i midterkernen med glasvægge ud mod kontormiljøet. Kontorlejemålets tre toiletter, garderobe, depotrum samt teknikrum er placeret ind mod bygningen.

  Der er tale om en særdeles effektiv kontolejemål baseret på storrumsarbejdspladser.

  Lignende ejendomme

  Lige ved Nordhavn St.
  Østbanegade 135, København Ø
  Kontor
  Østbanegade 135
  2100 København Ø
  5.124 m2
  Årlig leje kr. 1.993 pr. m2
  Lige ved Nordhavn St.
  Østbanegade 135, København Ø
  Kontor
  Århusgade 112
  2100 København Ø
  2.290 m2
  Årlig leje kr. 1.946 pr. m2
  Eksponeret kontorhus
  Ørstedhus, Vester Farimagsgade 41, København V
  Kontor
  Vester Farimagsgade 41, 2.-3. sal
  1606 København V
  1.708 m2
  Årlig leje kr. 1.750 pr. m2