Flot udsigt

Kontor
Nytorv 19, 2. sal
1450 København K
Areal: 144 m2
Årlig leje: 1.550 pr. m2
Driftsomkostninger: 132 kr. pr. m2
Energimærke: Fritaget (fredet ejendom)

144 m² charmerende kontorlejemål med flot udsigt udover Nytorv, Gammel Torv og Københavns byret

Lejemålet er beliggende på Nytorv i én af de mange ejendomme, som blev berørt af Københavns brand tilbage i 1728, hvorfor ejendommen derfor ”først” er opført i år 1797.

Lejemålet ligger med en flot og charmerende udsigt udover Nytorv og Gammel Torv samt Københavns Byret, som oprindeligt blev opført som rådhus for København, tilbage i 1600-tallet.

Der er adgang til lejemålet via en præsentabel opgang. Der forefindes ikke elevator i ejendommen. Lejemålet er indrettet med et større kontor/showroom med udsigt over Nytorv. I forbindelse med dette kontor er et kontor, hvor der i dag er indrettet 3 arbejdspladser. Lejemålet har yderligere et større kontor, som ligger i forbindelse med et 2-personers kontor.

Endvidere forefindes der et nydeligt køkken samt toiletfaciliteter. Alle lokalerne fremstår lyse og charmerende. Lejemålet er velegnet til showroom eller til en virksomhed, der skal sidde i et åbent kontormiljø.

Med lejemålets centrale placering, har man nem adgang til alle transportmuligheder, specielt med åbningen af Københavns nye metrolinjer M3 og M4, hvor nærmeste station ligger ca. 6 minutters gang ved Gammel Strand.

Lignende ejendomme

Ny sag
Kontor
Bredevej 2A
2830 Virum
1.711 m2
Årlig leje kr. 941 pr. m2
Menu