Københavns nye kontorhus

Kontor
Nyropsgade 37, 6. sal
1602 København V
Areal: 617 m2
Årlig leje: 1.750 pr. m2
Driftsomkostninger: 496 kr. pr. m2
Energimærke: B1 (forventet)  617 m² lejemål med rå og nonchalant stil i Københavns nye sublime kontorhus.

  Transparent kontorhus med højt til loftet og industrielle detaljer

  I forbindelse med tidligere domicillejers udflytning har ejendommen i 2022 gennemgået en totalrenovering.

  Med respekt for ejendommens klassicistiske arkitektur er kontoretagerne renoveret i tråd med nutidens efterspørgsel på rå og nonchalante kontormiljøer, med synlige installationer og blotlagte teglstensvægge.

  Renoveringen er foretaget i tæt dialog med ét af Danmarks mest anerkendte arkitektfirmaer Vilhelm Lauritzen, hvor alt fra farverne på væggene til de messingfarvede vandarmaturer nøje er afstemt og harmonerer med farverne på de blotlagte teglstensvægge samt de nye egetræsgulve, der lægges på kontoretagerne.

  Ejendommen er således indrettet med sublime kontormiljøer med et særdeles godt lysfald. Køl og ventilation samt et attraktivt fælles mødecenter, loungemiljø og kantine i husets stueetage. Fra husets stuetage er der være direkte adgang til et skønt, frodigt og grønt gårdrum med klatreplanter og pergolaer.

  I ejendommens kælder indrettes aflåst cykelparkering, hvorfra der er adgang til dejlige omklædnings- og badefaciliteter med skabe.

  Kontormiljøer med fritlagte lofter og synlige installationer

  Kontoretagerne har en meget fin generel anvendelighed og udstrakt fleksibilitet, så virksomhedernes indretningsbehov i vid udstrækning kan imødekommes. De tidligere lejere har indrettet sig med åbne storrumsmiljøer langs bygningens facader mod vejen og gården, som er brudt af et par kontorer et par mødelokaler, stillerum men alt dette tilpasses virksomhedens ønsker og behov.

  På langs af kontoretagerne findes en gennemgående bærende vægkonstruktion med blotlagte teglsten med nøje afstemte åbninger, der på fortrinligvis integrerer storrumsmiljøerne på begge sider af gangzonen og samtidig virker støjregulerende i forhold til arbejdsmiljøet i storrummene.

  Eksklusive tekøkkener med plads til uformelle mødeaktiviteter er placeret med direkte adgang mindre terrasse, så medarbejderne har let og uhindret adgang til at socialisere eller uformelt erfaringsudveksle på tværs i organisationen uden at forstyrre kollegaerne i storrumsmiljøerne.

  Toiletfaciliteter, teknik, print og kopirum er placeret i begge ender af lejemålet. Materialevalget og istandsættelsen af kontoretagerne er nøje afstemt med respekt for husets klassicistiske profil og farveskala samtidig med, at man indfanger nutidens rå og nonchalante stil med synlige installationer og blotlagte teglstensvægge samt glaspartier med markante sorte alurammer til møderum og stillerum.

  Der er elevatoradgang fra kælder til kvist, hvoraf en handicapvenlig elevator udgør den ene af de 2 elevatorer.

  Lignende ejendomme

  Tæt på Ordrup st
  Kontor
  Hyldegårds Tværvej 47 st.
  2920 Charlottenlund
  94 m2
  Årlig leje kr. 1.584 pr. m2
  Den gamle pianofabrik
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A, 3. sal
  2100 København Ø
  576 m2
  Årlig leje kr. 1.399 pr. m2
  Tagterrasse og egne p-pladser
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A-C, St. & 1. sal
  2100 København Ø
  2.474 m2
  Årlig leje kr. 1.288 pr. m2