Københavns nye kontorhus

Kontor, Multibrugerejendom
Nyropsgade 37, 6. sal
1602 København V
Areal: 617 m2
Årlig leje: 1.750 pr. m2
Driftsomkostninger: 387 kr. pr. m2
Energimærke: B1 (forventet)  617 m² lejemål med rå og nonchalant stil i Københavns nye sublime kontorhus.

  Transparent kontorhus med højt til loftet og industrielle detaljer

  I forbindelse med nuværende domicillejers udflytning har ejendommen i 2022 gennemgået en totalrenovering.

  Med respekt for ejendommens klassicistiske arkitektur er kontoretagerne renoveret i tråd med nutidens efterspørgsel på rå og nonchalante kontormiljøer med synlige installationer og blotlagte teglstensvægge.

  Renoveringen er foretaget i tæt dialog med ét af Danmarks mest anerkendte arkitektfirmaer Vilhelm Lauritzen, hvor alt fra farverne på væggene til de sorte vandarmaturer nøje er afstemt og harmonerer med farverne på de blotlagte teglstensvægge, og de nye egetræsgulve, der lægges på kontoretagerne.

  Ejendommen er således indrettet med sublime kontormiljøer med et særdeles godt lysfald. Køl og ventilation samt et attraktivt fælles mødecenter, loungemiljø og kantine i husets stueetage. Fra husets stuetage vil der være direkte adgang til et skønt, frodigt og grønt gårdrum med klatreplanter og pergolaer.

  I ejendommens kælder indrettes aflåst cykelparkering, hvorfra der er adgang til dejlige omklædnings omklædnings- og badefaciliteter med skabe.

  Kontormiljøer med fritlagte lofter og synlige installationer

  Kontoretagerne har en meget fin generel anvendelighed og udstrakt fleksibilitet, så virksomhedernes indretningsbehov i vid udstrækning kan imødekommes.

  De nuværende lejere har indrettet sig med åbne storrumsmiljøer langs bygningens facader mod vejen og gården, som er brudt af et par kontorer et par mødelokaler, stillerum, men alt dette tilpasses virksomhedens ønsker og behov.

  På langs af kontoretagerne findes en gennemgående bærende vægkonstruktion med blotlagte teglsten med nøje afstemte åbninger, der på fortrinligvis integrerer storrumsmiljøerne på begge sider af gangzonen og samtidig virker støjregulerende i forhold til arbejdsmiljøet i storrummene.

  Eksklusive tekøkkener med plads til uformelle mødeaktiviteter er placeret centralt på etagerne, så medarbejderne har let og uhindret adgang til at socialisere eller uformelt erfaringsudveksle på tværs i organisationen uden at forstyrre kollegaerne i storrumsmiljøerne. Toiletfaciliteter, teknik, print og kopirum er placeret i enderne af hver etage.

  Materialevalget og istandsættelsen af kontoretagerne er nøje afstemt med respekt for husets klassicistiske profil og farveskala samtidig med, at man indfanger nutidens rå og nonchalant stil med synlige installationer og blotlagte teglstensvægge samt glaspartier med markante sorte alurammer til møderum og stillerum.

  Der er elevatoradgang fra kælder til kvist, hvoraf en handicapvenlig elevator udgør den ene af de tre elevatorer.

  • Sublime åbne storrumsmiljøer i rå og nonchalant stil
  • Blotlagte teglstensvægge, synlige installationer og flotte trægulve
  • Op til 45 arbejdspladser pr. etage
  • Køl og ventilation
  • Fælles mødecenter og kantine
  • Bade- og omklædningsfaciliteter
  • Glaspartier med sorte alurammer
  • Cellekontorer og stillerum
  • Mødelokaler

  Lignende ejendomme

  Ny sag
  Kontor
  Lindgreens Allé 9
  2300 København S
  628 m2
  Årlig leje kr. 1.250 pr. m2
  Centralt på Frederiksberg
  Nordre Fasanvej 113, Frederiksberg
  Kontor
  Nordre Fasanvej 113, St.
  2000 Frederiksberg
  199 m2
  Årlig leje kr. 1.350 pr. m2
  Lige ved Kongens Have
  Gothersgade 49, København K
  Kontor
  Gothersgade 49, 4. sal
  1123 København K
  721 m2
  Årlig leje kr. 1.650 pr. m2