Københavns nye kontorhus

Kontor, Multibrugerejendom
Nyropsgade 37
1602 København V
Areal: 443 m2
Årlig leje: 1.750 pr. m2
Driftsomkostninger: 190 kr. pr. m2
Energimærke: B1 (forventet)

443 m² råt og rustikt lejemål i Københavns nye sublime kontorhus

N37 – Københavns nye kontorhus

I forbindelse med nuværende domicillejers udflytning bliver ejendommen transformeret til en totalrenoveret og kreativ kontorejendom.

Med respekt for ejendommens klassicistiske arkitektur renoveres kontoretagerne samt husets fælles kantine og mødecenter i tråd med nutidens efterspørgsel på rå og nonchalante kontormiljøer med synlige installationer og blotlagte teglstens vægge. Renoveringen foretages i tæt dialog med ét af Danmarks mest anerkendte arkitekt firmaer Vilhelm Lauritzen, hvor alt fra farverne på væggene til de sorte vand armaturer nøje er afstemt og harmonerer med farverne på de blotlagte teglstens vægge og de nye egetræsgulve, der lægges på kontoretagerne.

Når renoveringen i 2. kvartal 2022 er tilendebragt, vil ejendommen være indrettet med sublime kontormiljøer med massivt lysfald og køl og ventilation samt et attraktivt fælles mødecenter, loungemiljø og kantine i husets stueetage. Fra husets stuetage vil der være direkte adgang til et skønt, frodigt og grønt gårdrum med klatreplanter og pergolaer. I ejendommens kælder indrettes aflåst cykelparkering, hvorfra der er adgang til dejlige omklædnings- og badefaciliteter med lockerskabe.

Rå og rustikke lejemål med industrielt design

Kontoretagerne fra 1. –6. etage har en meget fin generel anvendelighed og udstrakt fleksibilitet, så virksomhedernes indretningsbehov i vid udstrækning kan imødekommes. Åbne storrumsmiljøer langs bygningens facader mod vejen og gården, som kan brydes ned i mindre storrumslommer adskilt af mindre mødelokaler, cellekontorer og stillerum alt efter virksomhedens ønsker og behov.

På langs af kontoretagerne findes en gennemgående bærende vægkonstruktion med blotlagte teglsten med nøje afstemte åbninger, der på fortrinlig vis integrerer storrumsmiljøerne på begge sider af gangzonen og samtidig virker støjregulerende i forhold til arbejdsmiljøet i storrummene.

Eksklusive tekøkkener med plads til uformelle mødeaktiviteter placeres centralt på etagerne, så medarbejderne har let og uhindret adgang til at socialisere eller uformelt erfaringsudveksle på tværs i organisationen uden at forstyrre kollegaerne i storrumsmiljøerne.

Toiletfaciliteter, teknik, print og kopirum er placeret i enderne af hver etage. Materialevalget og istandsættelsen af kontoretagerne vil blive nøje afstemt med respektforhusets klassicistiske profil og farveskala samtidig med, at man indfanger nutidens rå og nonchalante stil med synlige installationer og blotlagte teglstensvægge samt glaspartier med markante sorte alurammer til møderum og stillerum.

Der er elevatoradgang fra kælder til kvist, hvoraf en handicapvenlig elevator udgør den ene af de tre elevatorer.

  • Sublime åbne storrumsmiljøer i rå og nonchalant stil
  • Blotlagte teglstensvægge, synlige installationer og flotte trægulve
  • Op til 45 arbejdspladser pr. etage
  • Køl og ventilation
  • Fælles mødecenter og kantine
  • Bade- og omklædningsfaciliteter
  • Glaspartier med sorte alurammer
  • Cellekontorer og stillerum
  • Mødelokaler

Lignende ejendomme

Ny sag
Østbanegade 7 - København Ø
Kontor
Østbanegade 7
2100 København Ø
117 m2
Årlig leje kr. 1.600 pr. m2
Ny sag
Trondhjemsgade - København Ø
Kontor
Trondhjemsgade 11, kld.
2100 København Ø
127 m2
Årlig leje kr. 1.450 pr. m2
Topmoderne kontorhus
Marmorvej 2 - Kontorlejemål
Kontor
Marmorvej 2
2100 København Ø
11.082 m2
Årlig leje kr. 1.900 pr. m2
Menu