Centralt på Frederiksberg

Kontor
Nordre Fasanvej 113, 2. sal
2000 Frederiksberg
Areal: 451 m2
Årlig leje: 1.300 pr. m2
Driftsomkostninger: 258,40 kr. pr. m2
Energimærke: D

451 m² kontorlejemål i tidligere cigarfabrik centralt på Frederiksberg

Klassisk ejendom med indvendigt moderne udtryk centralt på Frederiksberg

Ejendommen er beliggende særdeles centralt på Frederiksberg, i gåafstand fra både Fasanvej metrostation, hvor linje M1 og M2 kører samt Aksel Møllers Have metrostation, hvor seneste metroudvidelse M3 kører fra.

Ejendommen har oprindelig været anvendt til Cigarfabrik, men har gennemgået en gennemgribende renovering, og fungerer nu som kontorer for virksomheden inden for bl.a. konsulentbranchen og vikarbureau.

Der er gode indkøbsmuligheder i kvarteret, hvor man finder det meste i Frederiksberg Centret, som ligger ca. 1 kilometer fra ejendommen.

Skal man have en god kop kaffe eller en frokost, er der gode muligheder omkring svømmehalskvarteret, ved Aksel Møllers Have, hvor Café Den Blå Hund er den mest kendte.

Kontorlejemål med god udnyttelse af kvadratmeterne

Lejemålet er beliggende på 2. sal med elevator direkte til lejemålet.

Lejemålet er indrettet med en kombination af enkeltmandskontorer, møderum samt kontorer med plads til 4 til 6 arbejdspladser.

Lejemålet består af reception med 2 arbejdspladser med adgang til mindre møderum. Langs Nordre Fasanvej er der etableret kontorer i varierende størrelser, langs med gården er lejemålets køkken og toiletfaciliteter placeret. Der er tillige kontorer mod gården.

Lejemålet overtages nymalet og med nybehandlede trægulve eller rensede tæpper. Eventuelle tilpasninger kan ske efter aftale med udlejer.

Det er muligt at leje 2 private parkeringspladser i ejendommens aflåste gård. Når det så er nævnt, er der gode muligheder for gadeparkering i området.

Lignende ejendomme

Ny sag
Østbanegade 7 - København Ø
Kontor
Østbanegade 7
2100 København Ø
117 m2
Årlig leje kr. 1.600 pr. m2
Ny sag
Trondhjemsgade - København Ø
Kontor
Trondhjemsgade 11, kld.
2100 København Ø
127 m2
Årlig leje kr. 1.450 pr. m2
Topmoderne kontorhus
Marmorvej 2 - Kontorlejemål
Kontor
Marmorvej 2
2100 København Ø
11.082 m2
Årlig leje kr. 1.900 pr. m2
Menu