Nørrebros bedste beliggenhed

Butik
Nørrebrogade 122-124
2400 København N
Areal: 356 m2
Årlig leje: 2.721,29 pr. m2
Driftsomkostninger: 202 kr. pr. m2
Energimærke: C  Butik med stor eksponering ud til Nørrebros Runddel - lige overfor metrostation.

  Butikslejemål på Nørrebros bedste beliggenhed med stærk synlighed

  Ejendommen ligger centralt på Nørrebro med facade mod Nørrebros Runddel og Jagtvej. Der er butikker i stueetagen, mens 1.-5. sal anvendes til boliger.

  Ejendommen fremtræder vedligeholdt og har en stenfacade i stueetagen, en pudset facade på 1. sal, mens 2.-5. sal har fritlagte røde teglsten.

  Ejendommen er trukket lidt tilbage i forhold til Nørrebros Runddel, og der er anlagt et lille brostenbelagt torv foran ejendommen. Torvet benyttes i dag hovedsageligt til cykelparkering og vareafsætning til butikkerne.

  Lejemål(ene) er meget synlige for alle forbipasserende, og der er dagen igennem en livlig trafik af fodgængere, cyklende samt biler og busser.

  Lokalområdet er et tæt bebygget boligområde og Nørrebros Runddel er et af de travleste knudepunkter for både lokale beboere og folk der er på vej til og fra Indre by, Frederiksberg, Østerbro eller Nordvest.

  Nørrebros Runddel Metrostation ligger på modsatte side og flere busforbindelser har stoppested på Nørrebrogade og Jagtvej. Det er således meget let at komme til og fra Indre By såvel de tilstødende brokvarterer og Frederiksberg.

  Butikslokalerne kan lejes hver for sig eller som ét samlet lejemål

  Butikslokalerne har i mange år være udlejet til supermarkedet Irma som ét lejemål, men det er muligt at opdele lokalerne i to lejemål, som kan lejes hver for sig.

  Butikslokalerne trænger til gennemgribende modernisering efter mange års brug som supermarked og udgangspunktet er, at kommende lejer selv forestår istandsættelsen af lokalerne til brug for sit koncept.

  Lejer overtager en White Box med nyt tekøkken og personaletoilet, yderligere indretning forestår kommende lejer selv. Der isættes nye flotte facadevinduer og døre.

  Udlejer ønsker ikke restaurant eller madproduktion fra lejemålet, men er åben for anvendelsen i øvrigt, så længe det er til butiksformål.

  Lokalerne har adgang via to dobbeltdøre, så vareindlevering foregår derfor problemfrit.

  Der er et meget fint lysindfald og indkig i butikken fra de store gulv til loft facadevinduer. Der er en ganske god loftshøjde.

  Der er plads og rum til personalefaciliteter bagerst i lejemålet.

  Lignende ejendomme

  Butik eller kontor med stort lysindfald
  Butik
  Niels Ebbesens Vej 11 st.th
  1911/Frederiksberg
  85 m2
  Årlig leje kr. 2.500 pr. m2
  Eksponeret hjørnelejemål med fine detaljer
  Butik
  Forhåbningsholms Allé 30
  1911/Frederiksberg
  72 m2
  Årlig leje kr. 2.500 pr. m2
  Nyistandsat butik med mange muligheder
  Butik
  H.C. Ørstedsvej 50D St.
  1879/Frederiksberg
  116 m2
  Årlig leje kr. 1.810 pr. m2