Lige ved Peblinge Sø

Butik, Kontor
Nørre Søgade 23, kld.
1370 København K
Areal: 93 m2
Årlig leje: 1.400 pr. m2
Driftsomkostninger: Indeholdt i lejen kr. pr. m2
Energimærke: C  Godt eksponeret lejemål beliggende i smuk ejendom ved Søerne

  Ejendommen er beliggende midt på Nørre Søgade, hvor man igennem vinduerne kan se ud til Peblinge Sø. Lejemålet er beliggende i højt kælderniveau, som minder om et parterreniveau.

  Fra indgangen træder man direkte ind i det store åbne lokale, som har en mindre åbning ud til baglokalet. I baglokalet er der et tekøkken samt adgang til toilet. Lejemålet har endvidere, i forlængelse af det store lokale, et lidt mindre lokale, som ligeledes har udsigt til Peblinge Sø.

  I det store lokale er der etableret udsugning og håndvask i forbindelse med tidligere lejer har haft lavet negle. Derfor er lejemålet oplagt til at etablere en klinik eller andet inde for servicefaget.

  Området omkring lejemålet er meget trafikeret og velbesøgt af både bilister, cyklister og gående, hvorfor lejemålets eksponering er rigtig god. Det er tillige nemt at ankomme til lejemålet med offentligt transport, da Nørreport Station og metro er beliggende blot 600 meter væk.

  Hvis der skal nydes en god frokost, som enten skal spises på stedet eller tages med til en tur rundt om Søerne, er Torvehallerne ved Israels Plads kun 550 meter væk, hvor der findes en masse lækre råvarer samt takeaway.

  Lignende ejendomme

  Tæt på Kongens Nytorv
  Store Kongensgade 3A, København K
  Kontor
  Store Kongensgade 3A, 4. sal
  1264 København K
  117 m2
  Årlig leje kr. 1.575 pr. m2
  Rå og moderne stil
  Masnedøgade 22-24, København Ø
  Kontor
  Masnedøgade 22-24, 1. sal
  2100 København Ø
  808 m2
  Årlig leje kr. 1.500 pr. m2
  Tæt på Søerne og Nørrebrogade
  Ravnsborg Tværgade 7, København N
  Butik, Kontor
  Ravnsborg Tværgade 7, st. tv.
  2200 København N
  60 m2
  Årlig leje kr. 3.000 pr. m2