Lige ved Peblinge Sø

Butik, Kontor
Nørre Søgade 23, kld.
1370 København K
Areal: 93 m2
Årlig leje: 1.400 pr. m2
Driftsomkostninger: Indeholdt i lejen kr. pr. m2
Energimærke: C  Godt eksponeret lejemål beliggende i smuk ejendom ved Søerne

  Ejendommen er beliggende midt på Nørre Søgade, hvor man igennem vinduerne kan se ud til Peblinge Sø. Lejemålet er beliggende i højt kælderniveau, som minder om et parterreniveau.

  Fra indgangen træder man direkte ind i det store åbne lokale, som har en mindre åbning ud til baglokalet. I baglokalet er der et tekøkken samt adgang til toilet. Lejemålet har endvidere, i forlængelse af det store lokale, et lidt mindre lokale, som ligeledes har udsigt til Peblinge Sø.

  I det store lokale er der etableret udsugning og håndvask i forbindelse med tidligere lejer har haft lavet negle. Derfor er lejemålet oplagt til at etablere en klinik eller andet inde for servicefaget.

  Området omkring lejemålet er meget trafikeret og velbesøgt af både bilister, cyklister og gående, hvorfor lejemålets eksponering er rigtig god. Det er tillige nemt at ankomme til lejemålet med offentligt transport, da Nørreport Station og metro er beliggende blot 600 meter væk.

  Hvis der skal nydes en god frokost, som enten skal spises på stedet eller tages med til en tur rundt om Søerne, er Torvehallerne ved Israels Plads kun 550 meter væk, hvor der findes en masse lækre råvarer samt takeaway.

  Lignende ejendomme

  Tæt på Ordrup st
  Kontor
  Hyldegårds Tværvej 47 st.
  2920 Charlottenlund
  94 m2
  Årlig leje kr. 1.584 pr. m2
  Den gamle pianofabrik
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A, 3. sal
  2100 København Ø
  576 m2
  Årlig leje kr. 1.399 pr. m2
  Tagterrasse og egne p-pladser
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A-C, St. & 1. sal
  2100 København Ø
  2.474 m2
  Årlig leje kr. 1.288 pr. m2