Lige ved Peblinge Sø

Butik, Kontor
Nørre Søgade 23, kld.
1370 København K
Areal: 93 m2
Årlig leje: 1.400 pr. m2
Driftsomkostninger: Indeholdt i lejen kr. pr. m2
Energimærke: C  Godt eksponeret lejemål beliggende i smuk ejendom ved Søerne

  Ejendommen er beliggende midt på Nørre Søgade, hvor man igennem vinduerne kan se ud til Peblinge Sø. Lejemålet er beliggende i højt kælderniveau, som minder om et parterreniveau.

  Fra indgangen træder man direkte ind i det store åbne lokale, som har en mindre åbning ud til baglokalet. I baglokalet er der et tekøkken samt adgang til toilet. Lejemålet har endvidere, i forlængelse af det store lokale, et lidt mindre lokale, som ligeledes har udsigt til Peblinge Sø.

  I det store lokale er der etableret udsugning og håndvask i forbindelse med tidligere lejer har haft lavet negle. Derfor er lejemålet oplagt til at etablere en klinik eller andet inde for servicefaget.

  Området omkring lejemålet er meget trafikeret og velbesøgt af både bilister, cyklister og gående, hvorfor lejemålets eksponering er rigtig god. Det er tillige nemt at ankomme til lejemålet med offentligt transport, da Nørreport Station og metro er beliggende blot 600 meter væk.

  Hvis der skal nydes en god frokost, som enten skal spises på stedet eller tages med til en tur rundt om Søerne, er Torvehallerne ved Israels Plads kun 550 meter væk, hvor der findes en masse lækre råvarer samt takeaway.

  Lignende ejendomme

  Attraktivt kontorlejemål
  Søborg Tower, Gyngemose Parkvej 50, Søborg
  Kontor, Udlejning
  Gyngemose Parkvej 50, St. Mf.
  2860 Søborg
  142 m2
  Årlig leje kr. 1.200 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  849 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  420 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2