Bliv en del af Metropol

Kontor
Njalsgade 72
2300 København S
Areal: 7.743 m2
Årlig leje: 1.621 pr. m2
Driftsomkostninger: 460 kr. pr. m2
Energimærke: B  Metropol - sublime kontorlejemål med adgang til fællesfaciliteter, tagterrasser og ”egen” metrostation.

  Transparent flerbrugerhus med strømlinet café og kantinerestaurant

  Metropols åbne stilsikre og inspirerende ankomstområde i stueetagen byder på café, loungemiljø, mødelokaler, fleksible arbejdsstationer og service
  desk, hvor både medarbejdere og gæster til huset føler sig velkomne.

  Det imponerende 30 meter høje atrium sikrer et massivt lysindfald gennem hele bygningen fra 7. sal til stueetagen og ind på kontoretagerne. De mosbeklædte akustikregulerede vægge sikrer et behageligt indeklima og understøtter ejendommens grønne og bæredygtige profil.

  Husets elegante og let svævende hovedtrappe strækker sig fra stueetagen til den øverste etage på indersiden af husets atrium. Der er flere elevatorer, der kører fra parkeringskælderen til 7. etage samt nyetablerede bade- og omklædningsfaciliteter ved siden af cykelkælderen. Over alt i bygningen har man oplevelsen af transparens, grundet husets store vinduespartier og det imponerende høje atrium.

  Metropol råder over flere fælles tagterrasser. På den store tagterrasse på 3. sal etableres en stor glaspavillon, som husets medarbejdere kan anvende hele året. Tagterrasserne begrønnes med plantekasser og krukker samt to glaspavilloner.

  Effektive kontormiljøer med massivt lysindfald og udsigt over byen

  Metropol har en meget fin anvendelighed og kontorlejemålene er indrettet på en sådan måde, at de fleste virksomheder vil kunne finde sig til rette i
  lokalerne.

  Kontoretagerne er nyindrettet med fleksible åbne storrumsmiljøer med minimum et stort mødelokale samt et mindre stillerum. Alle kontoretagerne i huset samt bistroen har flotte trægulve og ny LED belysning, der opfylder de seneste grundbelysning krav.

  Fælles for alle kontoretagerne er et markant lysindfald, der sikrer samtlige arbejdspladser et behageligt arbejdsmiljø.

  Fra alle kontoretager er der er en inspirerende udsigt over Islands Brygge, Københavns tårne og kirker samt Amager Fælled med Ørestads karakteristiske hoteller i det fjerne.

  Nye stilrene tekøkkener er etableret hver på alle kontoretager, så medarbejderne aldrig har langt til kaffemaskinen og den dertil hørende uformelle vidensdeling medarbejderne imellem.

  Der er etableret ventilation og køling, som sikrer et behageligt indeklima over alt i huset. Fibernet er lagt ind i bygningen og der er særskilte aflåste serverrum på hver etage.

  Lignende ejendomme

  Attraktivt kontorlejemål
  Søborg Tower, Gyngemose Parkvej 50, Søborg
  Kontor, Udlejning
  Gyngemose Parkvej 50, St. Mf.
  2860 Søborg
  142 m2
  Årlig leje kr. 1.200 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  849 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  420 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2