Bliv en del af Metropol

Kontor, Multibrugerejendom
Njalsgade 72
2300 København S
Areal: 547 m2
Årlig leje: 1.600 pr. m2
Driftsomkostninger: 460 kr. pr. m2
Energimærke: B  Metropol - sublime kontorlejemål med adgang til fællesfaciliteter, tagterrasser og ”egen” metrostation.

  Transparent flerbrugerhus med strømlinet café og kantinerestaurant

  Metropols åbne stilsikre og inspirerende ankomstområde i stueetagen byder på café, loungemiljø, mødelokaler, fleksible arbejdsstationer og servicedisk, hvor både medarbejdere og gæster til huset føler sig velkomne.

  Det imponerende 30 meter høje atrium sikrer et massivt lysindfald gennem hele bygningen fra 7. sal til stueetagen og ind på kontoretagerne. De mosbeklædte akustikregulerede vægge sikrer et behageligt indeklima og understøtter ejendommens grønne og bæredygtige profil.

  Husets elegante og let svævende hovedtrappe strækker sig fra stueetagen til den øverste etage på indersiden af husets atrium. Der er flere elevatorer, der kører fra parkeringskælderen til 7. etage samt nyetablerede bade-og omklædningsfaciliteter ved siden af cykelkælderen.

  Over alt i bygningen har man oplevelsen af transparens, grundet husets store vinduespartier og det imponerende høje atrium.

  Metropol råder over flere fælles tagterrasser. På den store tagterrasse på 3. sal etableres en stor glaspavillon, som husets medarbejdere kan anvende hele året. Tagterrasserne begrønnesmed plantekasser og krukker.

  Effektive kontormiljøer med massivt lysindfald og udsigt over byen

  Metropol har en meget fin anvendelighed og udstrakt fleksibilitet, så virksomhedernes indretningsbehov i vid udstrækning kan imødekommes.
  Kontoretagerne kan med fordel indrettes til åbne storrumsmiljøer eller mindre storrumslommer adskilt af mindre mødelokaler, cellekontorer og stillerum alt efter virksomhedens behov og ønsker.

  Alle kontoretagerne i huset samt kantinen har flotte trægulve og ny LED-belysning, der opfylder de seneste grundbelysning krav.

  Fælles for alle kontoretagerne er et markant lysindfald, der sikrer samtlige arbejdspladser et behageligt arbejdsmiljø.

  Fra alle kontoretager er der er en inspirerende udsigt over Islands Brygge, Københavns tårne og kirker samt Amager Fælled med Ørestads karakteristiske hoteller i det fjerne.

  Nye stilrene tekøkkener er etableret hver på alle kontoretager, så medarbejderne aldrig har langt til kaffemaskinen og den dertil hørende uformelle vidensdeling medarbejderne imellem.

  Der er etableret ventilation og køling, som sikrer et behageligt indeklima over alt i huset. Fibernet er lagt ind i bygningen og der er særskilte aflåste serverrum på hver etage.

  Lignende ejendomme

  Topmoderne kontorhus
  Marmorvej 2 - Kontorlejemål
  Kontor, Multibrugerejendom
  Marmorvej 2, Bygning A, 2. sal
  2100 København Ø
  1.152 m2
  Årlig leje kr. 1.900 pr. m2
  Københavns nye kontorhus
  Nyropsgade 37 - København V - Kontorlejemål
  Kontor, Multibrugerejendom
  Nyropsgade 37, 6. sal
  1602 København V
  617 m2
  Årlig leje kr. 1.750 pr. m2
  Unikt lejemål i Kongens Lyngby
  Kontor
  Stades Krog 6
  2800 Kongens Lyngby
  157 m2
  Årlig leje kr. 1.800 pr. m2