Udlejet

Kontor
Marmorvej 2, Bygning A, 2. sal
2100 København Ø
Areal: 1.152 m2
Årlig leje: 1.900 pr. m2
Driftsomkostninger: 477 kr. pr. m2
Energimærke: Udarbejdes efter opførelse  1.152 m² attraktivt kontorlejemål i topmoderne kontorhus i Nordhavn

  Et kontorbyggeri med fokus på et godt indeklima

  Byggeriet har fokus på at skabe en topmoderne kontorejendom, hvor gode indeklimaløsninger er i centrum for at skabe et attraktivt kontormiljø for ejendommens kommende brugere med fokus på lys, luft og lyd.

  Ambitionerne er derfor sat højt for denne kontorejendom, men ejendommen vil også stå som et vartegn i Nordhavnen i mange år frem.

  Nordhavns mest eksponerede placering med udsigt til havnen

  Kontorejendommen er opført på én af de mest eksponerede placeringer i Nordhavn med kajkanten og vandet som nærmeste nabo.

  Ejendommen ligger eksponeret fra begge retninger på Kalkbrænderihavnsgade samtidig med, at ejendommen er eksponeret for de mange tusinde passagerer dagligt i S-tog og regionaltog.

  Der er tale om en topmoderne kontorejendom med stilfuld arkitektur, der med sin svævende gangbro mellem de to bygningskroppe, vækker opmærksomheden for omgivelserne.

  De ekstra høje etagedæk sammenholdt med de store vinduespartier og det stilfulde materiale- og farvevalg gør kontorbygningerne luftige, så lyset og vandet hives ind i bygningerne.

  Tagterrasser og udsigt fra alle arbejdspladser understøtter ejendommens kvalitet og bidrager til medarbejdernes trivsel.

  Ejendommen falder smukt ind i det historiske havnemiljø med et moderne og nordisk touch, og vil forventeligt blive et nyt vartegn i Nordhavnen.

  Ejendommen er opført med henblik på at blive certificeret med DGNB Guld.

  Attraktive kontorlokaler med fokus på indeklimaet – lys, luft og lyd

  Kontorejendommens konstruktion med to selvstændige bygningskroppe giver mulighed for etablering af en eller to receptioner i stueetagen, alt efter
  virksomhedernes behov og ønsker.

  En fælles medarbejderbistro og mødecenter er placeret på toppen af bygningen, som brugerne i ejendommen deler.

  Hver etage har et bruttoareal på hhv. 839 m² og 1.085 m², der kan håndtere mellem 54-84 arbejdspladser, og som giver stor fleksibilitet på op- og nedskalering af virksomhedernes arealbehov over tid.

  Fælles for alle kontoretagerne er et markant lysindfald, der sikrer samtlige arbejdspladser et behageligt arbejdsmiljø. Alle kontoretager har ekstra loftshøjde for at optimere indeklimaet og give medarbejderne oplevelsen af rumlighed og luft.

  Akustiske beklædninger er indtænkt i kontoretagernes indvendige kerner for at optimere lydniveauet på alle kontoretager. Alle byggematerialer er uden uønsket kemi og med fokus på medarbejdertrivsel. Tekøkkener med loungeområder er indrettet på hver kontoretage.

  Fra alle kontoretager er der er en inspirerende udsigt over vandet, havnen og byen.

  Lignende ejendomme

  Tæt på Kongens Nytorv
  Store Kongensgade 3A, København K
  Kontor
  Store Kongensgade 3A, 4. sal
  1264 København K
  117 m2
  Årlig leje kr. 1.575 pr. m2
  Rå og moderne stil
  Masnedøgade 22-24, København Ø
  Kontor
  Masnedøgade 22-24, 1. sal
  2100 København Ø
  808 m2
  Årlig leje kr. 1.500 pr. m2
  Tæt på Søerne og Nørrebrogade
  Ravnsborg Tværgade 7, København N
  Butik, Kontor
  Ravnsborg Tværgade 7, st. tv.
  2200 København N
  60 m2
  Årlig leje kr. 3.000 pr. m2