Charmerende detaljer

Kontor
Løvstræde 8, 2. sal
1152 København K
Areal: 148 m2
Årlig leje: 1.600 pr. m2
Driftsomkostninger: 219 kr. pr. m2
Energimærke: D

Charmerende kontorlejemål i hjertet af København

Stemningsfuldt kontorlejemål i hjertet af det historiske København

Kontorlejemålet er beliggende i den historiske ejendom fra 1734 ”Haases Hus” i Løvstræde, der løber på tværs fra Købmagergade til Gråbrødretorv.

Området er kendt for mange kreative butikker, indenfor bl.a. interiør og møbeldesign, tøjdesign, skrædderi samt en lang række spændende restauranter og cafeer samt vin- og ølbarer.

Ejendommen fremtræder, med sin smukke gule facade, inspirerende og imødekommende. Porten til ejendommen er smukt dekoreret og indeholder spændende og kreative detaljer, der byder beboere og gæster til ejendommen velkomne.

Der er en helt særlig stemning og ro omkring ejendommen, selvom man blot er 75 meter fra Købmagergades hektiske tempo og fodgængerflow.

Strauss Skrædderi og tøjdesigneren Thi Thao Copenhagen holder til i butikkerne i stueetagen.

Ejendommen har historisk været beboet af flere journalister, forfattere, og forlagsvirksomheder, ligesom den berømte skuespillerinde Betty Nansen i kortere periode har boet i ejendommen.

Charmerende kontorlejemål på 2. sal med stort lysindfald

Opgangen til lejemålet er beliggende fra porten, og opgangen fremtræder meget velholdt og præsentabelt.

Kontorlejemålet råder over en god og effektiv planløsning med gode arbejdspladser ud mod Løvstræde og mulighed for at skabe et hyggeligt loungeområde med fleksible arbejdspladser i rummet i midten af lejemålet.

Et stort lokale ind mod gården kan oplagt anvendes til mødelokale, men kan tillige anvendes som selvstændig kontor med mødeplads.

Badeværelset med toilet ligger ud mod fordelingsgangen, mens tekøkkenet og personalerum er beliggende i den bageste ende af lejemålet.

Lejemålet indeholder charmerende detaljer som stuk og høje paneler og har lyse fyrretrægulve i kontorområderne og entre.

Lejemålet vil blive nymalet ved indflytning, ligesom sanitet med installationer på badeværelse vil blive udskiftet i forbindelse med ny lejers overtagelse.

Der er tale om et lejemål, der emmer af charme og kreativitet, og som skal opleves.

Lignende ejendomme

Topmoderne kontorhus
Marmorvej 2 - Kontorlejemål
Kontor
Marmorvej 2
2100 København Ø
11.082 m2
Årlig leje kr. 1.900 pr. m2
Central beliggenhed
Strandgade 12 - Kontorlejemål - København K
Kontor
Strandgade 12
1401 København K
444 m2
Årlig leje kr. 1.350 pr. m2
Centralt på Frederiksberg
Nordre Fasanvej 113 - Kontorlejemål
Kontor
Nordre Fasanvej 113, 2. sal
2000 Frederiksberg
451 m2
Årlig leje kr. 1.300 pr. m2
Menu