Smukt lejemål

Butik
Lille Strandstræde 20, Parterre
1254 København K
Areal: 203 m2
Årlig leje: 2.200 pr. m2
Driftsomkostninger: 0 kr. pr. m2
Energimærke: Fritaget  Smukt, lyst og æstetisk lejemål - meget velegnet til showroom eller klinik.

  Smukt istandsat lejemål i hjertet af København

  Enestående smukt indrettet lejemål velegnet til butik/klinik/showroom – beliggende i det skønne Lille Strandstræde midt imellem Kongens Nytorv og Sankt Annæ Plads. Området er pulserende og emmer af charme og sjæl. Det er Københavns svar på Paris.

  Lejemålet indeholder 203 m2 i parterre og er indrettet med en blanding af åbne rum såvel som separate lokaler. De flotte lokaler fremstår særdeles indbydende og flotte og er gennemrenoverede med respekt for hver enkelt detalje hele vejen igennem.

  Der er pålagt nyt smukt klinkegulv med mønster i det åbne område samt flotte hvide klinker i det resterende. Klinkerne er italienske og fra Ce.SiCeramic. Der er indrettet et moderne tekøkken med spiseplads, endvidere forefindes pæne toiletfaciliteter. Overalt i lejemålet er der opsat eksklusiv belysning fra Anker & Co.
  Et smukt lejemål, der oser af god stil og elegance. Lejemålet vil være særdeles velegnet til klinik indenfor beauty og velvære samt butik/showroom til fashion, møbler og kunst.

  Butikken ligger i samme område som de eksklusive og trendy butikker: Bitte Kai Rand, Geismar, Aesop, Ba&sh, Emmerys, Yvonne Kone, Joe & The Juice, Bruno & Joel, Skall Studio, AntiqueToys.

  Facaden planlægges renoveret i 2023.

  Lignende ejendomme

  Lejekontrakt ude
  Butik
  Smallegade 37
  2000 Frederiksberg
  70 m2
  Årlig leje kr. 1.900 pr. m2
  Eftertragtet butikslejemål
  Østerbrogade 78 - København Ø
  Butik
  Østerbrogade 78, St. Tv.
  2100 København Ø
  116 m2
  Årlig leje kr. 2.879 pr. m2
  Tæt på Valby St.
  Toftegårds Allé 42
  Butik
  Toftegårds Allé 42
  2500 Valby
  290 m2
  Årlig leje kr. 950 pr. m2