Moderne ejendom

Kontor
Kirkebjerg Parkvej 9D, St.
2605 Brøndby
Areal: 186 m2
Årlig leje: 950 pr. m2
Driftsomkostninger: 307 kr. pr. m2
Energimærke: B  186 m² lejemål i moderne kontorejendom, tæt på motorvejsnettet og kollektiv trafik.

  Moderne kontorejendom med god og central beliggenhed

  Ejendommen er beliggende på kommunegrænsen mellem Brøndby og Glostrup kommune og ligger ca. 7 minutters gang fra Glostrup Station. Motor- og ringvejsnettet ligger få minutters kørsel fra ejendommen, så tilgængeligheden til ejendommen er i top.

  Nærområdet er i dag udlagt til boligområde, hvor en række hyggelige og pæne boligejendomme, med grønne kiler omkring i de seneste par år er skudt op, og flere er under opførelse.

  Ejendommen er velholdt og fremstår meget præsentabelt med sine hvidpudsede facader og sorte tegltage. Arealet omkring ejendommen er udlagt til parkering, som sikrer husets brugere og gæster let adgang til parkering.

  Ejendommen råder over en stor mødesal, der ligesom kantineområdet, kan benyttes til særlige større kunde- eller personalearrangementer.

  Der er gode højloftede og opvarmede depot/lagerrum i kælderen med elevatoradgang. I kælderen findes ydermere omklædnings- og badefaciliteter.

  I ejendommen bor følgende lejere; ConsciaA/S, Mønthuset, Pensionsrådgiverne/Finansrådgiverne, Sirva ApS, Wella Studio ogWella Company samt Knauf. Er par yderligere virksomheder flytter ind i starten af 2023.

  Moderne og stilfuldt kontorlejemål med industrielt design

  Lejemålet er beliggende i den høje stueetage og kendetegnet for lejemålet er, at der er højt til loftet og industrielle undertoner i form af troldtekt lofter og fritlagte betondragere og -søjler.

  Lokalerne er gennemlyste og har et imponerende lysfald, der sammen med de nyistandsatte egetræsgulve giver en dejlig atmosfære for husets brugere.
  Konstruktionen giver mulighed for at tilpasse lejemålets planindretning, så den matcher virksomhedens kultur og arbejdsmønster.

  Lejemålet er i dag baseret på et storrumskontor, et kontor, et mødelokale, et toilet og et tekøkken med et barbord, som giver en lille hyggelig spiseplads. Der findes fælles badefaciliteter i kælderen, som man benytte.

  Fra lejemålet er der direkte adgang til terrassen, hvor et bord og stole kan opsættes, så medarbejderne kan trække frisk luft og få en kop kaffe med sine kollegaer i løbet af arbejdsdagen.

  Det er muligt at købe nuværende lejers møbler efter nærmere aftale.

  Lignende ejendomme

  Lige ved Nørreport
  Frederiksborggade 15 - København K
  Kontor
  Frederiksborggade 15, 2. sal
  1264 København K
  292 m2
  Årlig leje kr. 1.900 pr. m2