Moderne ejendom

Kontor
Kirkebjerg Parkvej 9C, St. Tv.
2605 Brøndby
Areal: 354 m2
Årlig leje: 950 pr. m2
Driftsomkostninger: 307 kr. pr. m2
Energimærke: B  354 m² lejemål i moderne kontorejendom

  Rå og rustikke kontorlejemål med industrielt design

  Det ledige kontorlejemål er beliggende i den høje stueetage.

  Kendetegnene for lejemålet er, at der er højt til loftet og industrielle undertoner i form af troldtekt lofter og fritlagte betondragere og -søjler.

  Lokalerne er gennemlyste og har alle et imponerende lysfald, der sammen med de nyistandsatte egetræsgulve giver en dejlig atmosfære for husets brugere.

  Konstruktionen giver mulighed for at tilpasse lejemålenes planindretning, så den matcher virksomhedens kultur og arbejdsmønster. De nuværende lejemål er i dag baseret på åbne storrumsmiljøer med et antal mindre kontorer og mødelokaler. Alle lejemål har eget tekøkken og egne toiletter, ligesom hvert lejemål har egne badefaciliteter.

  Fra lejemålet er der direkte adgang til svalegangen, der løber rundt om huset, hvor borde og bænke kan opsættes, så medarbejderne kan trække frisk luft og få en kop kaffe med sine kollegaer i løbet af arbejdsdagen.

  Ved indflytning vil lejemålene være nymalet og med nybehandlede gulve og indflytningsklar.

  Moderne kontorejendom med god og central beliggenhed

  Ejendommen er beliggende på kommunegrænsen mellem Brøndby og Glostrup kommune og ligger ca. 7 minutters gang fra Glostrup Station. Motor- og ringvejsnettet ligger få minutters kørsel fra ejendommen, så tilgængeligheden til ejendommen er i top.

  Nærområdet er i dag udlagt til boligområde, hvor en række hyggelige og pæne boligejendomme, med grønne kiler omkring i de seneste par år er skudt op, og flere er under opførelse.

  Ejendommen er velholdt og fremstår meget præsentabelt med sine hvidpudsede facader og sorte tegltage. Arealet omkring ejendommen er udlagt til parkering – som sikrer husets brugere og gæster let adgang til parkering.

  Ejendommens forhistorie som industribygning er succesfuldt bibeholdt i forbindelse med konverteringen til moderne kontorejendom, hvor der også er indrettet fælles personalerestaurant, og hvor maden tilberedes fra bunden i husets eget køkken. Den passionerede køkkenchef gør sig meget i økologi og friske råvarer til glæde for husets mange medarbejdere, og de gæster der får fornøjelsen af at blive inviteret på frokost.

  Ejendommen råder over en stor mødesal, der ligesom kantineområdet, kan benyttes til særlige større kunde- eller personalearrangementer.

  Der er gode højloftede og opvarmede depot/lagerrum i kælderen med elevatoradgang.

  I kælderen findes ydermere omklædnings- og badefaciliteter.

  Lignende ejendomme

  Lige ved Nørreport
  Frederiksborggade 15 - København K
  Kontor
  Frederiksborggade 15, 2. sal
  1264 København K
  292 m2
  Årlig leje kr. 1.900 pr. m2