Nyrenoveret pakhus

Kontor
Scandiagade 8
2450 København SV
Areal: 661 m2
Årlig leje: 1.785 pr. m2
Driftsomkostninger: 333 kr. pr. m2
Energimærke: B  Kontorlejemål i høj kvalitet med lækre fællesfaciliteter i Harvings Pakhus

  Harvings Pakhus istandsættes og ombygges i høj kvalitet

  Barfoed Group samarbejder med arkitekter, ingeniører, designere og håndværkere om at kreere og etablere indbydende og motiverende rammer for nye lejere
  i respekt for, og i harmoni med, det unikke udtryk og de kvaliteter, som Harvings Pakhus har.

  Der vil ske markante forandringer af bygningens indre, herunder f.eks. med nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener fra Designa med Miele hårde hvidevarer, nye toiletter med Duravit sanitet og Grohe armaturer, nye elevatorer, ny personalerestaurant, nyt og stort fitnessrum med lækkert high end træningsudstyr, elegant beklædning af søjler, samt meget mere.

  Udvendigt vil bygningens ankomstområder blive stærkt forbedret, og bygningen vil blive rammet ind med plantekummer, træer og buske, belysning og skiltning, hvortil kommer ny asfalt m.m.

  Harvings Pakhus vil blive omfattende istandsat og fornyet således, at ejendommen såvel ude som inde vil være et attraktivt og moderne hus, hvor dine medarbejdere vil føle sig godt tilpas og være stolte af at arbejde. Ejendommen har energimærke B, ventilation, køling, to personelevatorer, samt direkte adgang fra den store parkeringskælder til huset.

  Med fordele som kort afstand til S-tog, gåafstand til Metro, parkeringshus overfor, let adgang til motorvejsnettet, samt kort vej til Københavns centrum, så har ejendommen en attraktiv beliggenhed.

  Personalerestauranten drives af LOCA Gruppen, som er blandt de nominerede til Kantineprisen 2023. De er tillige kendt for en række toprestauranter i København, som de også driver med stor succes.

  Lignende ejendomme

  Lige ved Nordhavn St.
  Østbanegade 135, København Ø
  Kontor
  Østbanegade 135
  2100 København Ø
  5.124 m2
  Årlig leje kr. 1.993 pr. m2
  Lige ved Nordhavn St.
  Østbanegade 135, København Ø
  Kontor
  Århusgade 112
  2100 København Ø
  2.290 m2
  Årlig leje kr. 1.946 pr. m2
  Eksponeret kontorhus
  Ørstedhus, Vester Farimagsgade 41, København V
  Kontor
  Vester Farimagsgade 41, 2.-3. sal
  1606 København V
  1.708 m2
  Årlig leje kr. 1.750 pr. m2