Attraktive kliniklokaler

Kontor
Gyngemose Parkvej 50, St. Th.
2860 Søborg
Areal: 318 m2
Årlig leje: 1.250 pr. m2
Driftsomkostninger: 410 kr. pr. m2
Energimærke: G  318 m2 lyst kliniklejemål i Søborg Tower - niveaufri adgang og gode fællesfaciliteter

  Moderne ejendom med perfekt beliggenhed for klinik

  Ejendommen er beliggende i Gladsaxe Kommune, tæt på Hillerødmotorvejen, hvor man let kan fange Motorring 3 og Ring 4. Københavns centrum nås på under 15 minutters kørsel.

  Ejendommen kaldes i daglig Søborg Tower og huser bl.a. ISS, European Energy samt en række andre veletablerede virksomheder. Omkring 700 medarbejdere har sin daglige gang i ejendommen.

  Privathospitalet Aleris er beliggende 100 meter fra Søborg Tower. Der findes mere en 800 gratis parkeringspladser i området, så der er altid en ledig parkeringsplads at finde for både ansatte, gæster og patienter.

  Søborg Tower byder på formidable fælles faciliteter for de ansatte medarbejdere. Der er bl.a. en dejlig kantine med mad fra eget produktionskøkken og bageri, loungemiljøer med kaffebarer, moderne mødecenter samt vel nok Københavns flotteste konferencesal i toppen af bygningen med plads til 200 personer.

  I kælderen findes et fuldt udstyret fitnesscenter med egen squashbane, spinningrum med ca. 18 cykler, træningsrum til bl.a. crossfit træning og yoga samt bade- og omklædningsfaciliteter med sauna.

  Attraktive kliniklokaler med køl, ventilation og let adgang for patienter

  Lejemålet er beliggende i stueetagen lige ved ejendommens hovedreception og derved synlig straks man ankommer til Søborg Tower.

  Lejemålet er i dag indrettet og forberedt til tandlægeklinik med reception og venteområde, fire behandlingsrum, sterilt rum, røntgenrum, toilet samt personalerum.

  Lokalerne er lyse og imødekommende, og der er etableret ventilation og køling, som sikrer et behageligt indeklima i lejemålet.

  Behandlingsrummene er forberedt til vandtilførsel og afløb, således at lejer selv kan indrette rummene med sit eget udstyr.

  Lejemålets gulve er vaskbare, og består af en kombination af marmorfliser på ankomstområdet, personalerummet samt fordelingsgangen, mens der er linoleumsgulve i behandlingsrummene.

  De ansatte har adgang til fælles kantine med mad fra husets egne kokke. Personalet har fri adgang til huset kaffestationer i stueetagen.

  Lignende ejendomme

  Lige ved Nordhavn St.
  Østbanegade 135, København Ø
  Kontor
  Østbanegade 135
  2100 København Ø
  5.124 m2
  Årlig leje kr. 1.993 pr. m2
  Lige ved Nordhavn St.
  Østbanegade 135, København Ø
  Kontor
  Århusgade 112
  2100 København Ø
  2.290 m2
  Årlig leje kr. 1.946 pr. m2
  Eksponeret kontorhus
  Ørstedhus, Vester Farimagsgade 41, København V
  Kontor
  Vester Farimagsgade 41, 2.-3. sal
  1606 København V
  1.708 m2
  Årlig leje kr. 1.750 pr. m2