Attraktivt kontorlejemål

Kontor, Udlejning
Gyngemose Parkvej 50, St. Mf.
2860 Søborg
Areal: 142 m2
Årlig leje: 1.200 pr. m2
Driftsomkostninger: 410 kr. pr. m2
Energimærke: G  142 m2 lyst kontorlejemål i Søborg Tower - bemandet reception, kantine og fri parkering.

  Ejendommen er beliggende i Gladsaxe, tæt på Hillerød-motorvejen, hvor man let kan fange Motorring 3 og Ring 4. Københavns centrum nås på under 15 minutters kørsel.

  Ejendommen kaldes til daglig Søborg Tower og huser bl.a. ISS, European Energy samt en række andre veletablerede virksomheder. Omkring 700 medarbejdere har sin daglige gang i ejendommen.

  Der findes mere en 800 gratis parkeringspladser i området, så der er altid en ledig parkeringsplads at finde for både ansatte, gæster og kunder.

  Søborg Tower byder på formidable fælles faciliteter for de ansatte medarbejdere. Der er bl.a. en dejlig kantine med mad fra eget produktions-køkken og bageri, loungemiljøer med kaffebarer, moderne mødecenter samt vel nok Københavns flotteste konferencesal i toppen af bygningen med plads til 200 personer.

  Gæster til huset bydes velkommen af professionelle og servicemindede receptionister.

  I kælderen findes et fuldt udstyret fitnesscenter med egen squashbane, spinningrum med ca. 18 cykler, træningsrum til bl.a. crossfit træning og yoga samt bade- og omklædningsfaciliteter med sauna.

   

  Lejemålet er beliggende i stueetagen få skridt fra ejendommens hovedreception og ligger ugeneret med dejlig udsigt over lokalområdets lille sø.

  Lejemålet er i dag indrettet til storrumskontor, hvor medarbejderne er placeret i to grupper adskilt af et mødelokale med plads til 6 personer. Lejemålet er disponeret til ca. 10 arbejdspladser.

  Lokalerne er lyse og imødekommende, og der er etableret ventilation og køl, som sikrer et behageligt indeklima i lejemålet.

  Lejemålet har store vinduespartier med godt lysindfald. Lejemålet har tæppefliser, der sammen med akustikloftet sikrer et behageligt arbejdsmiljø.

  Toiletfaciliteter ligger i fælles arealet i stuen, og omfattet af husets drift og daglige rengøring.

  Som lejer i Søborg Tower har man adgang til husets meget velfungerende kantine samt fri adgang til husets kaffestationer i stueetagen.

  Lignende ejendomme

  Stilrent og effektivt kontorlejemål
  Kontor
  Sydvestvej 21, 3. Sal
  2600 Glostrup
  815 m2
  Årlig leje kr. 975 pr. m2
  Lyst og imødekommende kontor
  Kontor
  Sydvestvej 15, St.
  2600 Glostrup
  593 m2
  Årlig leje kr. 975 pr. m2
  Attraktivt kontorhus
  Kontor
  Sydvestvej 15, 5. Sal
  2600 Glostrup
  1.171 m2
  Årlig leje kr. 1200 pr. m2