CoWork koncept

Kontor
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal
2860 Søborg
Areal: 301 m2
Månedlig leje: 25.835 - 61.030 kr.
Driftsomkostninger: 0 kr. pr. m2
Energimærke: G  171-301 m² ”all inclusive” lejemål i Søborg Tower, tæt på motorvejsnettet og grønne omgivelser

  Fuldt møblerede kontorlejemål med adgang til gode fælles faciliteter

  De fuldt møblerede lejemål i CoWorkSøborg-konceptet er beliggende på 1. sal, og er et ”all inclusive” koncept, hvor man som lejer opkræves et beløb inkl. alt, og hvor lejemålet er frit opsigeligt og uden binding for lejer.

  Der er indrettet i alt 9 lejemål med et varierende antal arbejdspladser. Det mindste lejemål er indrettet med 6 arbejdspladser og det største med 12 arbejdspladser.

  Hver arbejdsplads i lejemålene er udstyret med hæve-sænkebord, skrivebordsstol, reol, skraldespand og bordlampe.

  Alle lejemål deler fælles mødelokaler, stillerum, loungemiljøer og tekøkkener på etagen. Der medfølger gratis kaffe og te, kopi/print, WiFi, rengøring samt el-forbrug.

  Hver enkelt lejemål er udstyret med ADK (automatisk dørkontrol), så fortroligheden og sikkerheden er bevaret for virksomhederne.

  Alle lejemål er beliggende ud mod facaderne, så alle arbejdspladserne har et stort og naturligt lysindfald. Gulv til loft glasvægge adskiller lejemålene fra den fælles gangzone.

  Der er køl-og ventilation på hele etagen og i alle lejemål, som sikrer et godt indeklima for medarbejderne. Alle lejemål har adgang til ejendommens øvrige faciliteter. Hvilke lejemål der er ledige varierer over tid, så kontakt os for nærmere information herom.

  Multibrugerejendom med formidable fælles faciliteter og bemandet reception

  Ejendommen er beliggende i Gladsaxe Kommune, tæt på Hillerødmotorvejen, hvor man let kan fange Motorring 3 eller Ring 4. Københavns centrum nås på under 15 minutters kørsel.

  Ejendommen er oprindeligt opført i 1970 til brug for Danmarks Radio, som en del af den daværende TV-byen. I forbindelse med DR’s udflytning til Ørestad i 2007 blev ejendommen gennemgribende moderniseret og ombygget, først som domicil for revisorfirmaet EY og senere til brug for et multibrugerkontorhus. I daglig tale kaldes ejendommen Søborg Tower, og huser bl.a. ISS, European Energy samt en række andre veletablerede virksomheder. Omkring 700 medarbejdere har sin daglige gang i ejendommen.

  Ejendommen byder på formidable fælles faciliteter med bemandet reception, eget produktionskøkken og bageri, stor kantine, loungemiljøer med kaffebarer, moderne mødecenter samt vel nok Københavns flotteste konferencesal i toppen af bygningen med plads op til 200 personer.

  I kælderen findes et fuldt udstyret fitnesscenter med egen squashbane, spinningrum med ca. 18 cykler, træningsrum til bl.a. crossfit træning samt bade-og omklædningsfaciliteter med sauna.

  Området omkring Søborg Tower er udlagt til boliger, hvor en række pæne boligejendomme er opført med grønne kiler samt en hyggelig sø. Det kendte privathospital Aleris-Hamlet er også beliggende i området, hvor 3 supermarkeder også er etableret. Der findes mere en 800 gratis parkeringspladser i området, så der er altid en ledig parkeringsplads at finde for både ansatte og gæster.

  Lignende ejendomme

  Stilrent og effektivt kontorlejemål
  Kontor
  Sydvestvej 21, 3. Sal
  2600 Glostrup
  815 m2
  Årlig leje kr. 975 pr. m2
  Lyst og imødekommende kontor
  Kontor
  Sydvestvej 15, St.
  2600 Glostrup
  593 m2
  Årlig leje kr. 975 pr. m2
  Attraktivt kontorhus
  Kontor
  Sydvestvej 15, 5. Sal
  2600 Glostrup
  1.171 m2
  Årlig leje kr. 1200 pr. m2