Ny sag

Kontor
Frederiksholms Kanal 4, 4. sal
1220 København K
Areal: 274 m2
Årlig leje: 1.550 pr. m2
Driftsomkostninger: 336 kr. pr. m2
Energimærke: C  Særdeles præsentabelt og velindrettet lejemål centralt i Indre By, få minutter fra metrostationen på Gl. Strand.

  Igennem den smukke port kan man ad to veje blive ført op til lejemålet beliggende på 4. sal. Man kommer enten ind via den særdeles præsentable trappeopgang, eller man kan fortsætte igennem porten til baggården, hvor man tage elevatoren direkte op i lejemålet.

  Lejemålet er indrettet med to storrumskontorer med godt lysindfald fra de mange vinduer, fire mødelokaler i varierende størrelser, hvoraf nogle af dem nemt ville kunne benyttes som kontor. Der er to store tekøkkener – et af dem med mulighed for spiseplads, tre toiletter og en lille hems, som kan benyttes til lounge med fin udsigt over kanalen og Gammel Strand.

  Det samlede lejemål kan rumme op til ca. 40 medarbejdere.

  Lejemålet er indrettet således, at det kan deles op i to separate lejemål med egne indgange på henholdsvis 274 m2 med eget toilet, tekøkken, to møderum, et storrumskontor med plads op til 15 personer samt en hems.

  Lejemålet i baghuset har egen elevator direkte ind i lejemålet og er på 336 m2 indrettet med to toiletter, to mødelokaler, et tekøkken med spiseplads og et storrumskontor med plads op til ca. 25 personer.

  Området omkring Frederiksholms Kanal er særdeles attraktiv med de omkringliggende naboer som Christiansborg, Højesteret, samt Nationalmuseet og Thorvaldsens Museum.

  I de nærtliggende gader og ved Gammel Strand finder man et væld af hyggelige cafeer, restauranter, cocktailbarer, hvor en frokost eller en god middag kan nydes.
  Et særdeles lyst og meget velindrettet lejemål med en god udnyttelse af kvadratmeterne.

  Lignende ejendomme

  Ny sag
  Kontor
  Lindgreens Allé 9
  2300 København S
  628 m2
  Årlig leje kr. 1.250 pr. m2
  Centralt på Frederiksberg
  Nordre Fasanvej 113, Frederiksberg
  Kontor
  Nordre Fasanvej 113, St.
  2000 Frederiksberg
  199 m2
  Årlig leje kr. 1.350 pr. m2
  Lige ved Kongens Have
  Gothersgade 49, København K
  Kontor
  Gothersgade 49, 4. sal
  1123 København K
  721 m2
  Årlig leje kr. 1.650 pr. m2