Gode parkeringsforhold

Kontor
Else Sørensens Vej 30, St. Th.
2610 Rødovre
Areal: 344 m2
Årlig leje: 850 pr. m2
Driftsomkostninger: 130 kr. pr. m2
Energimærke: C

344 m² kontorlejemål i en ejendom med central beliggenhed og gode parkeringsforhold

Gennemlyst kontorlejemål med optimal og effektiv indretning

Det ledige kontorlejemål er beliggende i stueetagen i nr. 30. Lejemålet er gennemlyst fra begge sider, hvilket sikrer et godt og lyst arbejdsmiljø for alle medarbejdere på kontoret.

Lige ved hoveddøren til lejemålet er indrettet et ankomst-og loungeområde, så gæster til virksomheden kan modtages på behørigt vis. Fra dette område er der også adgang til lejemålets toiletfaciliteter.

Lejemålet er optimalt og effektivt indrettet med arbejdspladser i storrumsmiljø langs den ene vinduesfacade, mens der langs den anden vinduesfacade er indrettet mødelokaler og et par mindre enkeltmands-kontorer med glasvægge ud mod storrumsmiljøet.

I midten af lejemålet findes et stort åbent tekøkken med spisepladser, fleksible arbejdspladser samt et stort møde-/projektrum til ca. 20 personer. Derudover findes også et større mødelokale til ca. 8-10 personer.

I den bagerste del af lejemålet er indrettet et depot, kopi-og printrum, hvor også lejemålets rackskab er placeret. Lejemålet fremtræder strømlinet og imødekommende med pæne tæppefliser og trægulve.

I kælderen under nr. 28findes fælles omklædnings-og badefaciliteter, som cyklende til arbejdspladsen frit kan benytte.

Kontorejendom i roligt område med en god og central beliggenhed

Kontorejendommen er beliggende i et roligt område med kort gåafstand fra shoppingcentret Rødovre Centrum og ca. 350 meter fra Tårnvej, som fører ud til Jyllingevej mod nord og Roskildevej mod syd. Motorring 3 ligger ca. 2.2 km fra ejendommen.

Der er flere busforbindelser til området med stoppesteder på bl.a. Tårnvej, så tilgængeligheden til ejendommen er i top. Der er gode parkeringsforhold på og tæt ved ejendommen.

Ejendommen er ejet af Topdanmark Ejendom, der driver ejendommen professionelt og ordentligt, hvilket gør, at ejendommen fremtræder ganske repræsentativt med sine teglstensfacader, hvide vinduer og røde tegltage.

Et større revisionsfirma og Rødovre Kommunes hjemmepleje er blandt de kontorlejere, der i dag holder til i ejendommen.

I lagerhallerne på modsatte side af parkeringspladsen har Vester Kopi et større kopi-og printcenter, ligesom Topdanmark Forsikring og Rødovre Kommune også findes blandt lejerne.

Nærområdet er udlagt til boligområde, hvor nye hyggelige og pæne boligejendomme er under opførelse med grønne kiler til glæde for alle i nærområdet.

Lignende ejendomme

Ny sag
Kontor
Bredevej 2A
2830 Virum
1.711 m2
Årlig leje kr. 941 pr. m2
Flot udsigt
Nytorv 19, 2. sal - Kontorlejemål
Kontor
Nytorv 19, 2. sal
1450 København K
144 m2
Årlig leje kr. 1.550 pr. m2
Menu