Gode parkeringsforhold

Kontor
Else Sørensens Vej 28, St.
2610 Rødovre
Areal: 665 m2
Årlig leje: 850 pr. m2
Driftsomkostninger: 130 kr. pr. m2
Energimærke: C  665 m² kontorlejemål i en ejendom med central beliggenhed og gode parkeringsforhold

  Kontorejendom i roligt område med en god og central beliggenhed

  Kontorejendommen er beliggende i et roligt område med kort gåafstand fra shoppingcentret Rødovre Centrum og ca. 350 meter fra Tårnvej, som fører ud til Jyllingevej mod nord og Roskildevej mod syd. Motorring 3 ligger ca. 2.2 km fra ejendommen.

  Der er flere busforbindelser til området med stoppesteder på bl.a. Tårnvej, så tilgængeligheden til ejendommen er i top. Der er gode parkeringsforhold på og tæt ved ejendommen.

  Ejendommen er ejet af Topdanmark Ejendom, der driver ejendommen professionelt og ordentligt, hvilket gør, at ejendommen fremtræder ganske repræsentativt med sine teglstensfacader, hvide vinduer og røde tegltage.

  Et større revisionsfirma og Rødovre Kommunes hjemmepleje er blandt de kontorlejere, der i dag holder til i ejendommen.

  I lagerhallerne på modsatte side af parkeringspladsen har Vester Kopi et større kopi-og printcenter, ligesom Topdanmark Forsikring og Rødovre Kommune også findes blandt lejerne.

  Nærområdet er udlagt til boligområde, hvor nye hyggelige og pæne boligejendomme er under opførelse med grønne kiler til glæde for alle i nærområdet.

  Imødekommende og lyst kontorlejemål med et godt indeklima

  Kontorlejemålet er beliggende i stueetagen i nr. 28 og har adgang via facaden mod parkeringspladsen og i gavlen. Lejemålet fremtræder meget imødekommende og har et godt indeklima med ventilation. Lejemålet er gennemlyst fra begge sider, hvilket sikrer et godt og lyst arbejdsmiljø for alle medarbejdere på kontoret.

  Den nuværende bruger anvender døren i gavlen som hovedindgang til og har indrettet et større loungeområde i midten lokalerne, hvor husets brugere og gæster modtages.

  En række større og mindre kontorer og mødelokaler er indrettet langs med begge facader. Et eller flere af disse kontorer/møderum kan lægges sammen, såfremt man ønsker større og mere åbne kontormiljøer.

  Gangzonen, der løber fra ankomstområdet til et større loungeområde i den bagerste del af lejemålet, sikrer en naturlig sammenhæng mellem kontorene og mødelokalerne samt de to loungeområder. Depot-, teknik-, it-, kopi/printrum samt de tre toiletter, hvoraf den ene er med bad, er placeret i midten af lejemål med adgang fra gangzonen.

  En større og meget imødekommende kantine med tekøkken er placeret i midten af lejemålet og har vinduer ud mod parkeringspladsen. Kantinen er også velegnet til større møder.

  Et separat tekøkken er placeret i forlængelse af kantinen og tilgås fra den bagerste lounge og gangzonen. I kælderen findes fælles omklædnings- og badefaciliteter, som frit kan benyttes.

  Lignende ejendomme

  Lige ved Nørreport
  Frederiksborggade 15 - København K
  Kontor
  Frederiksborggade 15, 2. sal
  1264 København K
  292 m2
  Årlig leje kr. 1.900 pr. m2