Tæt på metro

Kontor, Multibrugerejendom
Digevej 114, St. Tv.
2300 København S
Areal: 577 m2
Årlig leje: 1.050 pr. m2
Driftsomkostninger: 515 kr. pr. m2
Energimærke: C

Kontorlejemål i moderne multibrugerejendom med fælles kantine - tæt på metroen og motorvejsnettet.

Karakteristisk og præsentabel multibrugerejendom med fælles kantine

Ejendommen er centralt beliggende mellem DR Byen og Ørestaden, med udsigt til Amager Fælled og få minutters kørsel fra det københavnske motorvejsnet.

Københavns Lufthavn ligger blot 10 minutters kørsel fra ejendommen, mens Rådhuspladsen er 15 minutter væk. Skal man til ejendommen med offentlig transport, er metrostationerne Bella Center og Sundby begge beliggende 5 minutters gang fra ejendommen.

Ejendommen er opført i 2009 og tegnet af den kendte arkitekt Henning Larsen. Den har et moderne og eksklusivt udtryk med store glaspartier kombineret med en facade beklædt med sort skifer.

Ejendommen fungerer som et moderne flerbrugerhus med et ankomstareal i stueetagen, hvorfra husets elevatorer og trappe giver adgang til husets øvrige etager.

I stueetagen findes ejendommens fælles kantine, hvor køkkenchefen byder på frokost tilberedt fra husets eget produktionskøkken.

Til ejendommen er tilknyttet en stor parkeringsplads, hvor det er muligt at leje parkeringspladser til medarbejdere eller som gæsteparkering.

Lyst alsidigt lejemål velegnet til showroom, kontor eller klinik

Lejemålet på 577 m² er placeret i stueetagen ud mod parkeringspladsen og ejendommens hovedindgang og har tillige vinduer ud mod Vejlands Allé.

Placeringen i stueetagen og den niveaufrie adgang gør lejemålet velegnet til showroom eller klinik i kombination med kontorarbejdspladser.

Lejemålets opbygning er fleksibel og kan tilpasses brugerens behov, hvad enten det er større åbne lokaler eller mindre enheder. I dag består lejemålet af en række mindre enheder og mødelokaler ud mod parkeringspladsen, mens det større åbne kontorområde og showroom er beliggende i midten og ud mod Vejlands Allé.

De mindre kontorer og mødelokaler er udført i glasvægge med aluminiumsprofiler, som sikrer lysindfaldet ind i storrumskontoret og showroomet.

Tekøkkenet er beliggende i lejemålets indre kerne, hvor man også finder toiletter og teknikrum.

Gulvbelægningen og overflader vil være nyistandsat ved ny lejers overtagelse, ligesom planindretningen kan tilpasses efter nærmere aftale.

Lignende ejendomme

Menu