Tæt på metro

Kontor, Multibrugerejendom
Digevej 114, 3. Tv.
2300 København S
Areal: 1.128 m2
Årlig leje: 975 pr. m2
Driftsomkostninger: 252 kr. pr. m2
Energimærke: C

1.128 m² lejemål i moderne multibrugerejendom med fælles kantine - tæt på metroen og motorvejsnettet

Karakteristisk og præsentabel multibrugerejendom med fælles kantine

Ejendommen er centralt beliggende mellem DR Byen og Ørestad med udsigt til Amager Fælled og få minutters kørsel fra det københavnske motorvejsnet.

Københavns Lufthavn ligger blot 10 minutters kørsel fra ejendommen og Rådhuspladsen er 15 minutter væk. Skal man til ejendommen med offentlig transport, er metrostationerne Bella Center og Sundby beliggende 5 minutters gang fra ejendommen.

Ejendommen er opført i 2009 og tegnet af den kendte arkitekt Henning Larsen. Ejendommen har et moderne og eksklusivt udtryk med store glaspartier kombineret med en facade beklædt med sort skifer.

Ejendommen fungerer som et moderne flerbrugerhus med et stort åbent indgangsparti og et gennemlyst ankomstareal, hvorfra husets elevatorer og trappe giver adgang til husets øvrige etager.

I stueetagen findes ejendommens fælles hyggelige kantine, hvor køkkenchefen byder på dejlig og varierende frokost tilberedt fra husets eget produktionskøkken.

Til ejendommen er tilknyttet en stor parkeringsplads, hvor det er muligt at leje parkeringspladser til medarbejdere eller som gæsteparkering. Derudover kan der parkeres på de omkringliggende gader.

Godt og lyst kontorlejemål med skøn udsigt til fredet naturområde

Lejemålet strækker sig ud til hele tre facader, hvor arbejdspladserne er placeret i åbne storrumsmiljøer. I midterkernen af lejemålet er toiletter, tekøkken og printerrum belejligt placeret.

Lejemålet har en fritstående søjlerække, som giver rummet karakter og samtidig danner skillelinjen mellem de permanente arbejdsstationer langs facaden og de sociale zoner i rummets indre kerne.

Indretningen i alle lejemål kan tilpasses efter nærmere aftale, ligesom gulvbelægningen og overflader vil være nyistandsat ved ny lejers overtagelse.

Lignende ejendomme

Charmerende detaljer
Løvstræde 8 - København K - Kontorlejemål
Kontor
Løvstræde 8, 2. sal
1152 København K
148 m2
Årlig leje kr. 1.600 pr. m2
Velegnet til klinik
Falkoner Allé 7 - Frederiksberg - Kontorlejemål
Kontor
Falkoner Allé 7, 1. sal
2000 Frederiksberg
335 m2
Årlig leje kr. 1.650 pr. m2
Menu