Tæt på metro

Kontor, Multibrugerejendom
Digevej 114, 2. Tv.
2300 København S
Areal: 401 m2
Årlig leje: 975 pr. m2
Driftsomkostninger: 252 kr. pr. m2
Energimærke: C

401 m² lejemål i moderne multibrugerejendom med fælles kantine - tæt på metroen og motorvejsnettet

Karakteristisk og præsentabel multibrugerejendom med fælles kantine

Ejendommen er centralt beliggende mellem DR Byen og Ørestad med udsigt til Amager Fælled og få minutters kørsel fra det københavnske motorvejsnet.

Københavns Lufthavn ligger blot 10 minutters kørsel fra ejendommen og Rådhuspladsen er 15 minutter væk. Skal man til ejendommen med offentlig transport, er metrostationerne Bella Center og Sundby beliggende 5 minutters gang fra ejendommen.

Ejendommen er opført i 2009 og tegnet af den kendte arkitekt Henning Larsen. Ejendommen har et moderne og eksklusivt udtryk med store glaspartier kombineret med en facade beklædt med sort skifer.

Ejendommen fungerer som et moderne flerbrugerhus med et stort åbent indgangsparti og et gennemlyst ankomstareal, hvorfra husets elevatorer og trappe giver adgang til husets øvrige etager.

I stueetagen findes ejendommens fælles hyggelige kantine, hvor køkkenchefen byder på dejlig og varierende frokost tilberedt fra husets eget produktionskøkken.

Til ejendommen er tilknyttet en stor parkeringsplads, hvor det er muligt at leje parkeringspladser til medarbejdere eller som gæsteparkering. Derudover kan der parkeres på de omkringliggende gader.

Godt og lyst kontorlejemål med skøn udsigt til fredet naturområde

Lejemålet er placeret med front ud mod metrolinjen og det naturskønne Amager Fælled, hvor man på nærmeste hold kan opleve det urbane møde med den fredede natur.

Lejemålet er effektivt indrettet med en kombination af storrumsmiljø og mødelokaler/kontorer. De mindre enheder er udført med aluminiumsprofiler og glasvægge, som sikrer lysindfaldet på tværs af lejemålene. LED-loftsbelysningen sikrer en effektiv og behagelig grundbelysning. Tekøkkener er/vil være etableret i begge lejemål.

Lignende ejendomme

Ny sag
Kontor
Bredevej 2A
2830 Virum
1.711 m2
Årlig leje kr. 941 pr. m2
Flot udsigt
Nytorv 19, 2. sal - Kontorlejemål
Kontor
Nytorv 19, 2. sal
1450 København K
144 m2
Årlig leje kr. 1.550 pr. m2
Menu