Tæt på metro og motorvejsnet

Kontor
Digevej 114, 1. & 2. sal
2300 København S
Areal: 1.468 m2
Årlig leje: 1.100 pr. m2
Driftsomkostninger: 546 kr. pr. m2
Energimærke: C  Kontor i moderne multibrugerejendom med fælles kantine - tæt på metroen og motorvejsnettet.

  Karakteristisk og præsentabel multibrugerejendom med fælles kantine

  Ejendommen er centralt beliggende mellem DR Byen og Ørestad med udsigt til Amager Fælled og få minutters kørsel til det københavnske motorvejsnet.

  Københavns Lufthavn ligger blot 10 minutters kørsel fra ejendommen og Rådhuspladsen er 15 minutter væk. Skal man til ejendommen med offentlig transport, er metrostationerne Bella Center og Sundby beliggende 5 minutters gang fra ejendommen.

  Ejendommen er opført i 2009 og tegnet af den kendte arkitekt Henning Larsen. Ejendommen har et moderne og eksklusivt udtryk med store glaspartier kombineret med en facade beklædt med sort skifer.

  Ejendommen fungerer som et moderne flerbrugerhus med et stort åbent indgangsparti og et gennemlyst ankomstareal, hvorfra husets elevatorer og trappe giver adgang til husets øvrige etager.

  I stueetagen findes ejendommens fælles hyggelige kantine, hvor køkkenchefen byder på dejlig og varierende frokost tilberedt fra husets eget produktionskøkken.

  Til ejendommen er tilknyttet en stor parkeringsplads, hvor det er muligt at leje parkeringspladser til medarbejdere eller som gæsteparkering. Derudover kan der parkeres på de omkringliggende gader.

  Åbent kontormiljø med dobbelthøjt rum og fantastisk lysindfald

  Lejemålet udmærker sig ved et helt fantastik lysindfald, idet en del af kontoret har dobbelthøjt rum som tillige skaber en flot udsigt.

  Lejemålet er indrettet som storrumskontorer med op til 70 arbejdspladser. Lejemålet har møderum i varierende størrelser samt lounge og stillerum.

  Møderummene er placeret centralt i lejemålet og bygget op med glasvægge. Placeringen af møderummene giver plads til, at arbejdspladserne kan placeres ved vinduerne. Der er etableret ventilation og køling, som sikrer et behageligt indeklima over alt i lejemålet.

  Som lejer på Digevej 114 er der adgang til fælles kantine i stueetagen, hvorfor der i lejemålet alene er etableret tekøkkener og kaffestationer.

  Udover de faste p-pladser er der desuden gæste p-pladser på ejendommen. Cykler eller løber man til arbejde er der mulighed for bad og omklædning i ejendommens kælder.

  Lignende ejendomme

  Nyistandsat pakhus
  Toldbodgade 12, København K
  Kontor
  Toldbodgade 12, 2. sal forhus
  1253 København K
  224 m2
  Årlig leje kr. 1.750 pr. m2
  Nyistandsat charmerende baghus
  Toldbodgade 12, København K
  Kontor
  Toldbodgade 12, 3.-4. sal baghus
  1253 København K
  249 m2
  Årlig leje kr. 1.750 pr. m2
  Nyistandsat med fritlagte bjælker
  Toldbodgade 12, København K
  Kontor
  Toldbodgade 12, 4. sal forhus
  1253 København K
  145 m2
  Årlig leje kr. 1.750 pr. m2