Tæt på metro

Kontor, Multibrugerejendom
Digevej 114, 3. Tv.
2300 København S
Areal: 426 m2
Årlig leje: 1.050 pr. m2
Driftsomkostninger: 515 kr. pr. m2
Energimærke: C

Kontorlejemål i moderne multibrugerejendom med fælles kantine - tæt på metroen og motorvejsnettet.

Karakteristisk og præsentabel multibrugerejendom med fælles kantine

Ejendommen er centralt beliggende mellem DR Byen og Ørestaden, med udsigt til Amager Fælled og få minutters kørsel fra det københavnske motorvejsnet.

Københavns Lufthavn ligger blot 10 minutters kørsel fra ejendommen, mens Rådhuspladsen er 15 minutter væk. Skal man til ejendommen med offentlig transport, er metrostationerne Bella Center og Sundby begge beliggende 5 minutters gang fra ejendommen.

Ejendommen er opført i 2009 og tegnet af den kendte arkitekt Henning Larsen. Den har et moderne og eksklusivt udtryk med store glaspartier kombineret med en facade beklædt med sort skifer.

Ejendommen fungerer som et moderne flerbrugerhus med et ankomstareal i stueetagen, hvorfra husets elevatorer og trappe giver adgang til husets øvrige etager.

I stueetagen findes ejendommens fælles kantine, hvor køkkenchefen byder på frokost tilberedt fra husets eget produktionskøkken.

Til ejendommen er tilknyttet en stor parkeringsplads, hvor det er muligt at leje parkeringspladser til medarbejdere eller som gæsteparkering.

Lyst kontorlejemål med skøn udsigt til fredet naturområde

Lejemålet på 426 m² er beliggende på 3. sal og er kendetegnet ved at have et formidabelt lysindfald og en skøn udsigt udover Amager Fælled.

Lejemålet er indrettet som et storrumskontor med mulighed for op til 28 arbejdspladser samt 2 møderum. Lejemålets toiletter, tekøkken og printerrum er placeret væk fra vinduerne, hvilket giver en optimal udnyttelse af lejemålet.

Lejemålet skal have ny gulvbelægning, hvilket ny kommende lejer kan få indflydelse på.

Lignende ejendomme

Menu