Gode fællesfaciliteter

Kontor
Delta Park 45
2665 Vallensbæk Strand
Areal: 420 m2
Årlig leje: 1.265 pr. m2
Driftsomkostninger: 245 kr. pr. m2
Energimærke: A  Company House med adgang til fællesfaciliteter - tæt på motorvejsnettet, S-tog og kommende letbane.

  Gode fællesfaciliteter, bemandet reception, mødecenter og kantine

  Ejendommen er det fjerde og senest opførte Company House i Delta Park. Husets infrastruktur er i top, og rummer alle de faciliteter som internationale virksomheder efterspørger, nemlig fælles bemandet reception med pænt ankomstområde, kantine og mødecenter samt bade- og omklædningsfaciliteter til medarbejderne.

  Kvaliteten er høj med fokus på godt indeklima og bæredygtighed. Ejendommen er certificeret med DGNB Guld og har Energiklasse A.

  Bygningens grundplan og konstruktion giver vide rammer for en fleksibel indretning, således virksomhedernes indretningsønsker kan imødekommes, samtidig med at kontorerne opnår en effektiv arealudnyttelse uden at gå på kompromis med arbejdspladsernes komfort.

  Ejendommens placering, tæt på motorvejen og offentlig transport samt fornuftige parkeringsforhold, gør det let for medarbejderne og kunder at komme til og fra ejendommen.

  Det er derfor ikke overraskende, at velrenommerede internationale selskaber som Orkla, Sennheiser og medicinalvirksomheden Takeda m.fl. er lejere i ejendommen.

  Effektivt kontorlejemål med stort lysindfald og godt indeklima

  Lejemålene er beliggende på 1. sal og 2. sal.

  Lejemålet på 1. sal er indrettet som åbent og effektivt storrumskontor med et par mindre samtalerum og et større mødelokale. Herudover er der tekøkken, toiletter samt teknikrum med rackskab.

  Lejemålet på 2. sal er i dag indrettet med en kombination af storrumsmiljø og flere mindre kontorenheder og kontorafsnit. Flere samtalerum og møderum er tillige etableret i lejemålet. Herudover er der tekøkken, toiletter samt teknikrum med rackskab.

  Begge lejemål er har et godt indeklima og forsynet med køl og ventilation. Lejemålene vil blive istandsat og tilpasset lejerens behov efter nærmere aftale.

  Der er vederlagsfri adgang til fælles møderum på reposerne på hver etage, hvor der er mulighed for at bestille mødeforplejning hos husets kantineoperatør.

  Har man brug for at depot-/arkivrum kan man leje dette i den højloftede og tørre kælder.

  Lignende ejendomme

  Stilrent og effektivt kontorlejemål
  Kontor
  Sydvestvej 21, 3. Sal
  2600 Glostrup
  815 m2
  Årlig leje kr. 975 pr. m2
  Lyst og imødekommende kontor
  Kontor
  Sydvestvej 15, St.
  2600 Glostrup
  593 m2
  Årlig leje kr. 975 pr. m2
  Attraktivt kontorhus
  Kontor
  Sydvestvej 15, 5. Sal
  2600 Glostrup
  1.171 m2
  Årlig leje kr. 1200 pr. m2