Stilfuldt lejemål

Kontor
Christian IX’s Gade 7, 3. sal
1111 København K
Areal: 457 m2
Årlig leje: 1.650 pr. m2
Driftsomkostninger: 491 kr. pr. m2
Energimærke: C  457 m² eksklusive og elegante kontorlokaler med udsigt til Kongens Have.

  Stilfuld og eksponeret ejendom med en beliggenhed i særklasse.

  Ejendommen ligger eksponeret ud mod mod krydset, hvor Gothersgade, Chr. IX’s Gade, Møntergade og Kronprinsessegade mødes.

  Overfor ejendommen findes en af hovedindgangene til Kongens Have, hvor en hyggelig café også har slået sig ned.

  Ejendommen er udført med en række eksklusive detaljer som kampesten, kobbertag, store sprossede vinduespartier, karnapper, altaner samt franske altaner, og derfor naturligt tiltrækker sig opmærksomheden fra de forbipasserende.

  I ejendommens stueetagen finder man eksklusive butikker indenfor bl.a. møbel- og smykkedesign samt håndværk.

  Den elegante hovedindgang er beliggende i Chr. IX’s Gade og indenfor døren mødes man af fritstående søjler før man ledes op til den præsentable trappe til kontorlejemålene. I opgangen findes en mindre personelevator.

  Der er tale om en ren erhvervsejendom, hvor velrenommerede konsulent-og rådgivningsvirksomheder og arkitekter holder til.

  Smukke højloftede kontorer med skøn udsigt til Kongens Have.

  Lejemålet er indrettet med 457 m² kontorlokaler på 3. sal. Kontorlejemålet former sig som et V og strækker sig fra Chr. IX’s Gade til Gothersgade og ned langs Møntergade.

  Fælles for kontorerne er et markant lysindfald fra de høje smukke sprossede vinduespartier, der sikrer samtlige arbejdspladser et behageligt arbejdsmiljø. Mødelokalerne er tillige placeret langs facaderne og opleves elegante og yderst repræsentative.

  Lejemålets sortmalede plankegulv med sorte tæpper og tæppeløbere spiller smukt sammen med de sprossede vinduer og de hvide lofter, hvor af flere er bestykket med en smuk stuk. Den høje loftshøjde i lokalerne forstærker den æstetiske oplevelse og er med til at underbygger det elegante og eksklusive udtryk, som er kendetegnende for dette kontorlejemål.

  Et lounge område er strategisk placeret i midten af lejemålet overfor indgangsdøren.

  Lejemålet råder over et større stilrent køkken med spiseplads. Lejemålet har to toiletter samt et badeværelse med selvstændig brusebad.

  I lejemålet findes endvidere tre mindre altaner samt en fransk altan i det forreste lokale ud mod Kongens Have. Fra dette lokaler er der en imponerende udsigt over Kongens Have.

  Lignende ejendomme

  Lige ved Nørreport
  Frederiksborggade 15 - København K
  Kontor
  Frederiksborggade 15, 2. sal
  1264 København K
  292 m2
  Årlig leje kr. 1.900 pr. m2