God beliggenhed

Kontor, Multibrugerejendom
Bredevej 2A
2830 Virum
Areal: 1.711 m2
Årlig leje: 1.084 pr. m2
Driftsomkostninger: 325 kr. pr. m2
Energimærke: A2010

1.711 m² velindrettet og sublimt kontorlejemål med køl, ventilation og adgang til fælles kantine og mødecenter

Suveræn central beliggenhed tæt på Kongens Lyngby og DTU Science Park

Denne kvalitetsejendom er beliggende lige ud til Kongevejen med få minutters kørsel til Kongens Lyngby centrum samt motorvejsnettet til og fra København.

DTU Science Park (Danmark Tekniske Universitet) ligger i kort cykelafstand, hvilket betyder let adgang til rekruttering af arbejdskraft og den unge talentmasse inden for ingeniørfagene, techmiljøet samt de øvrige tekniske uddannelser.

Det er ingen tilfældighed, at ejendommen huser videnstunge internationale virksomheder som NNE, Immudex og Saxocom. Den centrale placering tæt på Microsoft Danmarks hovedsæde i Kongens Lyngby er endnu en årsag til, at mange IT-virksomheder er beliggende i området og på Bredevej 2.

Ejendommen ligger i gåafstand fra S-tog og Nærumbanen, der kører direkte til Kongens Lyngby Centrum. Busforbindelser findes tillige udenfor ejendommen.

Multibrugerejendom med fælles kantine, mødecenter og gårdhaver

Denne multibrugerejendom fremstår imødekommende og præsentabel med sin stilsikre skarpe arkitektur. Ejendommen er energioptimeret og har energimærke A2010.
Hovedindgangen i nr. 2A byder på et flot lyst og åbent ankomstareal i bygningens fulde højde. Stueetagen byder på et uformelt loungemiljø, hvorfra der er adgang til en stor lukket gårdhave samt til ejendommens fælles kantine og konferencelokaler.

Ejendommens fælles mødelokaler er beliggende på 1. sal, og lige udenfor hovedindgangen til dette udbudte kontorlejemål.

Den fælles kantine er stor og lys og råder over sit eget produktionskøkken og bageri, hvor alt mad bliver lavet fra bunden. Bageriet har endda sin egen konditor, så både medarbejdere og mødegæster sikres et højt gastronomisk niveau. I sommerhalvåret kan frokosten nydes udendørs i gårdhaven udenfor kantinen.

Bad og omklædningsfaciliteter findes i kælderen, så cyklende medarbejdere kan klæde om inden arbejdsdagen begynder.

Til dette lejemål høreret større kælderrum på 82 m², som nuværende bruger har udnyttet til motionsrum.

Lyst og velindrettet kontorlejemål med godt indeklima

Kontorlejemålet udgør 1.575 m² og er beliggende på 1. sal ved ejendommens hovedindgang og er optimalt indrettet med mindre storrumsmiljøer behørigt adskilt af møderum, som sikrer både kontorets sammenhængskraft som mulighed for fordybelsen i de respektive medarbejdergrupper.

Kontoret er i dag indrettet til ca. 80 arbejdspladser med tilhørende mødelokaler, lounge, reception, serverrum samt toiletter.

Et dejligt stort loungemiljø med tekøkken er placeret central i lejemålet, hvor medarbejderne uformelt kan mødes på tværs i organisationen, og hvor vidensdeling kan finde sted over en kop kaffe.

Glasvæggene til mødelokalerne og storrumsmiljøerne sikrer et lyst og transparent arbejdsmiljø over alt i kontorlejemålet. Kontorlejemålet råder over køl- og ventilation, der sikrer et behageligt indeklima på arbejdspladserne og i mødelokalerne.

Til lejemålet hører et depotrum i kælderen på 54 m² samt et større kælderlokale på 82 m², som nuværende lejer har indrettet til motionsrum for sine ansatte.

Lignende ejendomme

Topmoderne kontorhus
Marmorvej 2 - Kontorlejemål
Kontor
Marmorvej 2
2100 København Ø
11.082 m2
Årlig leje kr. 1.900 pr. m2
Central beliggenhed
Strandgade 12 - Kontorlejemål - København K
Kontor
Strandgade 12
1401 København K
444 m2
Årlig leje kr. 1.350 pr. m2
Centralt på Frederiksberg
Nordre Fasanvej 113 - Kontorlejemål
Kontor
Nordre Fasanvej 113, 2. sal
2000 Frederiksberg
451 m2
Årlig leje kr. 1.300 pr. m2
Menu