Momsfrit lejemål

Kontor
Aurehøjvej 2, st. th
2900 Hellerup
Areal: 163 m2
Årlig leje: 1.900 pr. m2
Energimærke: B  Momsfrit lejemål på stille sidevej til Strandvejen i Hellerup Velegnet til lægepraksis, klinik, mv.

  På en stille sidevej til Strandvejen i Hellerup, er lejemålet på 160 m2 på Aurehøjvej beliggende.
  Lejemålet fremstår i pæn og velholdt stand, men trænger til opdatering af toiletter, køkken, indretning mv. som man har mulighed for at kunne være med til at sætte sit eget præg på.

  Lejemålet er i to plan, hvor stueetagens planløsning består af kontorer i varierende størrelser samt et større tekøkken og toilet. Der er mulighed for at etablere et storrumskontorer, hvis dette ønskes da det er lette skillevægge. De store vinduespartier i lejemålet er med til at sikre et godt lysindfald fra begge sider, som giver en god gennemstrømning af lys.

  Via internt trappe er der adgang til lejemålets underetage, hvor der er adgang til lejemålet fra bagsiden af bygningen. Underetagens store lokale ville med fordel kunne omdannes til personalerum med køkken, da der tillige er toilet og depotrum i underetagen. På bagsiden af ejendommen er der indgang til opgangen, hvor man med elevator kan komme op til lejemålet.

  Der er mange fordele ved at være beliggende på en stille sidevej til Strandvejen; det er nemt at finde parkering, Lyngbyvejen kan nås på blot 5 min i bil, samt man nyde de mange lokale butikker såsom; Letz sushi, OliOli, Sticks & Sushi, Social Foodies og Paradis is, som er at finde på Strandvejen.

  En lækker frokost kan nydes på Hellerup Park Hotels Restaurant, Rosé Rosé, eller i Tuborg Havn på Address med udsigt over bådene i havnen

  Lignende ejendomme

  Attraktivt kontorlejemål
  Søborg Tower, Gyngemose Parkvej 50, Søborg
  Kontor, Udlejning
  Gyngemose Parkvej 50, St. Mf.
  2860 Søborg
  142 m2
  Årlig leje kr. 1.200 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  849 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  420 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2