Centralt i Den Røde by

Kontor
Århusgade 128, Bygning K
2150 Nordhavn
Areal: 1.180 m2
Årlig leje: 2.200 pr. m2
Driftsomkostninger: 566 kr. pr. m2
Energimærke: Udarbejdes efter opførelse  Eksklusivt nybyggeri i charmerende kvarter i Den Røde By i Nordhavn

  Der er mulighed for opdeling af lejemål fra 295 – 1.180 m² samt mulighed for tilleje af butik i stueetagen.

  Centralt beliggende kontorer i Århusgadekvarterets pulserende byliv

  De fire ejendomme er beliggende i Den Røde By i Nordhavn, hvor stueetagerne henvender sig til publikumsorienteret erhverv, herunder restauranter/café og showroom, mens de øvrige etager skal anvendes til kontor.

  Der er tale om såvel nyrenoverede ældre ejendomme, som nybyggede ejendomme, der med sin arkitektur med bl.a. store karnapvinduer, vinduespartier og spændende byggematerialer samt farvevalg falder smukt ind i Den Røde By.

  Det er ejendomme med karakter, der bygges og istandsættes med respekt for områdets og de nuværende ejendommes oprindelige stil og karakter.

  I gaderne omkring ejendommene findes et fuldt udbygget og nyt charmerende boligkvarter, der med sin arkitektur og samspil med de gamle historiske bygninger og de nye erhvervsejendomme, skaber et attraktivt byrum.

  Havnekajen med dens leben og de mange butikker, restauranter og cafeer gør Århusgadekvarteret til et pulserende byliv, der kun vil udvikle sig yderligere, når de sidste byggerier står færdige om få år.

  Bygning K: Nye Marketenderi

  Denne bygning får et samlet kontorareal på i alt 1.180 m² fordelt på 4 etager (stuen til 3. sal). Bygningen råder over sin egen private tagterrasse på hele 58 m², hvor solen rammer hele dagen.

  Stueetagen på 295 m² er udlagt til kontor og showroom eller lignende udadvendt aktivitet og har en imponerende loftshøjde på godt 4 meter. Der er mulighed for indgang til showroomet i stueetagen fra både ”Strædet” og ”Det lille torv”.

  Facaden består af sandwich facadeelementer med riflet betonoverflade i stueetagen, mens facaden på de øvrige etager består af glat, rå betonoverflade som underlag for en facadebeklædning af perforerede sinusplader.

  Stilrene og minimalistiske og slanke aluminiums vinduesrammer løber op langs facaderne mod ”Det lille torv” og ”Strædet” og sikrer lysgennemstrømning på tværs af kontoretagerne, og det store rum i stueetagen.

  Betongulv etableres i stueetagen, mens kontoretagerne på 1.-3. sal bliver bestykket med trægulve i eg.

  Kontorlejemålet henvender sig til virksomheden, som ønsker at sidde i effektive nye kontorlokaler med køl og ventilation i stilrene og minimalistiske rammer.

  Lignende ejendomme

  Tæt på Ordrup st
  Kontor
  Hyldegårds Tværvej 47 st.
  2920 Charlottenlund
  94 m2
  Årlig leje kr. 1.584 pr. m2
  Den gamle pianofabrik
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A, 3. sal
  2100 København Ø
  576 m2
  Årlig leje kr. 1.399 pr. m2
  Tagterrasse og egne p-pladser
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A-C, St. & 1. sal
  2100 København Ø
  2.474 m2
  Årlig leje kr. 1.288 pr. m2