Centralt i Den Røde By

Kontor
Århusgade 128, Bygning I
2150 Nordhavn
Areal: 539 m2
Årlig leje: 2.200 pr. m2
Driftsomkostninger: 566 kr. pr. m2
Energimærke: Udarbejdes efter opførelse  Eksklusivt nybyggeri i charmerende kvarter i Den Røde By i Nordhavn

  Centralt beliggende kontorer i Århusgadekvarterets pulserende byliv

  Ejendommen er beliggende i Den Røde By i Nordhavn, hvor stueetagen henvender sig til publikumsorienteret erhverv, herunder restaurant, café og showroom, mens de to øvrige etager skal anvendes til kontor.

  Der er tale om såvel nyrenoverede ældre ejendomme, som nybyggede ejendomme, der med sin arkitektur med bl.a. store karnapvinduer, vinduespartier og spændende byggematerialer samt farvevalg falder smukt ind i Den Røde By.

  Det er ejendomme med karakter, der bygges og istandsættes med respekt for områdets og de nuværende ejendommes oprindelige stil og karakter.

  I gaderne omkring ejendommene findes et fuldt udbygget og nyt charmerende boligkvarter, der med sin arkitektur og samspil med de gamle historiske bygninger og de nye erhvervsejendomme, skaber et attraktivt byrum.

  Havnekajen med dens leben og de mange butikker, restauranter og cafeer gør Århusgadekvarteret til et pulserende byliv, der kun vil udvikle sig yderligere, når de sidste byggerier står færdige om få år.

  Bygning I: Produktionshallen

  Denne bygning får et samlet kontorareal på i alt 539 m² fordelt på 2 etager (1. sal til 2. sal). Der tilkommer et butik/showrooms lejemål på 330 m² i stueetagen.

  Ejendommen får en facadebeklædning med cementspånplader med fremskudte bånd og søljer med aluminiums inddækninger. Ejendommen bliver forsynet med store vinduesfag på alle facader, og 2. salen bliver desuden indrettet med et stort karnapvinduer, så lysindfaldet for virksomhedens medarbejdere bliver optimalt.

  1. salen får et delvist dobbelt høj rum, mens 2. salen får loft til kip.

  Lejemålet bliver forsynet med køl- og ventilation, der sikre et godt indeklima. Fra de store gavlvinduer er der et imponerende udkig over det ”Det lille torv”, hvor der vil være atmosfære og leben i forbindelse med caféen i den lavere bygning ud mod Århusgade.

  Ejendommen tagbeklædning bliver udført med solcellemoduler i rødlige nuancer, der spiller godt sammen med husets facader og øvrige valgte byggematerialer. Der er tale om et meget innovativt kontorhus for virksomheden, der søger det unikke.

  Lignende ejendomme

  Attraktivt kontorlejemål
  Søborg Tower, Gyngemose Parkvej 50, Søborg
  Kontor, Udlejning
  Gyngemose Parkvej 50, St. Mf.
  2860 Søborg
  142 m2
  Årlig leje kr. 1.200 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  849 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  420 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2