Centralt i Den Røde By

Kontor
Århusgade 128, Bygning I
2150 Nordhavn
Areal: 539 m2
Årlig leje: 2.200 pr. m2
Driftsomkostninger: 566 kr. pr. m2
Energimærke: Udarbejdes efter opførelse  Eksklusivt nybyggeri i charmerende kvarter i Den Røde By i Nordhavn

  Der er mulighed for opdeling af lejemål fra 208 – 539 m² samt mulighed for tilleje af butik i stueetagen.

  Centralt beliggende kontorer i Århusgadekvarterets pulserende byliv

  De fire ejendomme er beliggende i Den Røde By i Nordhavn, hvor stueetagerne henvender sig til publikumsorienteret erhverv, herunder restauranter/café og showroom, mens de øvrige etager skal anvendes til kontor.

  Der er tale om såvel nyrenoverede ældre ejendomme, som nybyggede ejendomme, der med sin arkitektur med bl.a. store karnapvinduer, vinduespartier og spændende byggematerialer samt farvevalg falder smukt ind i Den Røde By.

  Det er ejendomme med karakter, der bygges og istandsættes med respekt for områdets og de nuværende ejendommes oprindelige stil og karakter.

  I gaderne omkring ejendommene findes et fuldt udbygget og nyt charmerende boligkvarter, der med sin arkitektur og samspil med de gamle historiske bygninger og de nye erhvervsejendomme, skaber et attraktivt byrum.

  Havnekajen med dens leben og de mange butikker, restauranter og cafeer gør Århusgadekvarteret til et pulserende byliv, der kun vil udvikle sig yderligere, når de sidste byggerier står færdige om få år.

  Bygning I: Produktionshallen

  Denne bygning får et samlet kontorareal på i alt 539 m² fordelt på 2 etager (1. sal til 2. sal). Der tilkommer et butik/showrooms lejemål på 330 m² i stueetagen.
  Ejendommen får en facadebeklædning med cementspånplader med fremskudte bånd og søljer med aluminiums inddækninger.

  Ejendommen bliver forsynet med store vinduesfag på alle facader, og 2. salen bliver desuden indrettet med ovenlysvinduer, så lysindfaldet for virksomhedens medarbejdere bliver optimalt. Fra de store gavlvinduer er der et imponerende udkig over det ”Det lille torv”, hvor der vil være atmosfære og leben i forbindelse med caféen i den lavere bygning ud mod Århusgade.

  Ejendommen tagbeklædning bliver udført med solcellemoduler i rødlige nuancer, der spiller godt sammen med husets facader og øvrige valgte byggematerialer. Et meget innovativt kontorhus for virksomheden, der søger det unikke.

  Kendetegnende for denne bygning vil være store åbne storrumsmiljøer, hvor medarbejderne får attraktive rammer for sit virke. I stueetagen vil der blive indrettet showroom/butik, som kan lejes sammen med kontorlejemålet, hvis virksomheden har behov herfor.

  Lignende ejendomme

  Tæt på Ordrup st
  Kontor
  Hyldegårds Tværvej 47 st.
  2920 Charlottenlund
  94 m2
  Årlig leje kr. 1.584 pr. m2
  Den gamle pianofabrik
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A, 3. sal
  2100 København Ø
  576 m2
  Årlig leje kr. 1.399 pr. m2
  Tagterrasse og egne p-pladser
  Emdrupvej 28A-C, København Ø
  Kontor
  Emdrupvej 28A-C, St. & 1. sal
  2100 København Ø
  2.474 m2
  Årlig leje kr. 1.288 pr. m2