Centralt i Den Røde by

Kontor
Århusgade 128, Bygning F
2150 Nordhavn
Areal: 995 m2
Årlig leje: 2.200 pr. m2
Driftsomkostninger: 566 kr. pr. m2
Energimærke: Udarbejdes efter opførelse  Eksklusivt nybyggeri i charmerende kvarter i Den Røde By i Nordhavn

  Centralt beliggende kontorer i Århusgadekvarterets pulserende byliv

  Ejendommen er beliggende i Den Røde By i Nordhavn, hvor stueetagen henvender sig til publikumsorienteret erhverv, herunder restaurant, café og showroom, mens de øvrige etager skal anvendes til kontor.

  Der er tale om såvel nyrenoverede ældre ejendomme, som nybyggede ejendomme, der med sin arkitektur med bl.a. store karnapvinduer, vinduespartier og spændende byggematerialer samt farvevalg falder smukt ind i Den Røde By.

  Det er ejendomme med karakter, der bygges og istandsættes med respekt for områdets og de nuværende ejendommes oprindelige stil og karakter.

  I gaderne omkring ejendommene findes et fuldt udbygget og nyt charmerende boligkvarter, der med sin arkitektur og samspil med de gamle historiske bygninger og de nye erhvervsejendomme, skaber et attraktivt byrum.

  Havnekajen med dens leben og de mange butikker, restauranter og cafeer gør Århusgadekvarteret til et pulserende byliv, der kun vil udvikle sig yderligere, når de sidste byggerier står færdige om få år..

  Bygning F: Skydebanen I

  Denne bygning får et samlet kontorareal på i alt 995 m² fordelt på 3 etager (1. sal til 3. sal). Der tilkommer et butik/showrooms lejemål på 311 m² i stueetagen.

  Der er tale om en spændende arkitektur, hvor bygningens facade ud for de to nederste etager (stuen og 1. sal) er udført i mursten i den karakteristiske røde farve.

  Facaden på de øverste etager er udført i et stilrent rammesystem af brun-sorte aluminiums profiler med træbeklædning af brændte træbrædder mellem rammerne. De to øverste etager er trukket en smule tilbage i forhold til bygningens nederste etager, hvilket giver spil i facaden og fremhæver de spændende byggematerialer.

  Kontorbygningen bliver forsynet med store vinduer udført i de brun-sorte aluminiums profiler, som bidrager til et massivt lysindfald på kontorarealerne.

  Dette kontorlejemål vil være ideelt til virksomheden, som ønsker at sidde i effektive nye kontorlokaler med køl og ventilation i Nordhavn.

  Lignende ejendomme

  Attraktivt kontorlejemål
  Søborg Tower, Gyngemose Parkvej 50, Søborg
  Kontor, Udlejning
  Gyngemose Parkvej 50, St. Mf.
  2860 Søborg
  142 m2
  Årlig leje kr. 1.200 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  849 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2
  Gode fællesfaciliteter
  Delta Park 45, Vallensbæk Strand
  Kontor
  Delta Park 45
  2665 Vallensbæk Strand
  420 m2
  Årlig leje kr. 1.265 pr. m2